BON travel heeft voor jou altijd de beste keuze

Wij komen al sinds 1998 op Bonaire. We kennen elke steen, elk kruispunt, ook de nieuwe rotondes en de plek waar de Albert Heijn komt. Met andere woorden BON travel is de kenner de specialist. Zo ook de resorts. De beste zijn gebleven, de nieuwkomers omarmen we, maar we hebben ook afscheid genomen. Voor ons staat 1 punt voorop, waar voor je geld, voor jou een vakantie zoals jij wilt.

Zoek en droom!

Bezoek en droom Bonaire, ons thuis eiland. Boek je complete vakantie, met onze service, een zorgeloos goed geregelde vakantie. Van eenvoudige studio tot een penthouse van 180m² Wil je meer weten bel of email ons dan, samen vinden we de best plek, voor jou, je familie, je kinderen, of je nu wilt gaan duiken, surfen of culinair wilt gaan genieten. Droom alvast van je vakantie, Bonaire is super! Hieronder de mogelijkheden.

Den Laman Apartments, Noord Kralendijk

Dit luxe appartementengebouw, dat in het voorjaar van 2005 in gebruik werd genomen, ligt pal aan zee, 2 kilometer ten noorden van Kralendijk. Het fraaie, in vrolijke kleuren getinte gebouw telt in totaal 15 accommodaties met op de begane grond een restaurant.

Dive Hut, N-Kralendijk, Bonaire

Zoals zo vaak gebeurt, proberen eigenaars in een naam vast te leggen wat de kern van de zaak is. Zo ook Dive ‘hut’.
Dit hotelletje is in 2004 opgericht door Bart en Roeland van één van de bekendste en gezelligste duikcentra van Bonaire: Wannadive. Nu is de zorg in handen van Roland en Irene.

Windsock Beach Resort, Belnem

Windsock Beach Resort beschikt ook nog over een privé strand. Het strand is speciaal aangelegd voor Windsockgasten en er staan natuurlijk heerlijke ligstoelen. Het strand ligt recht tegenover het resort aan de overkant van de weg. Dus slechts een paar stappen lopen en genieten maar!