Maya Beach Hotel

Het Maya Beach Hotel is een kleinschalig hotel met een ongedwongen sfeer. Het is gelegen in het rustige gedeelte van Placencia. Maya Beach Hotel wordt gerund door Ellen en John. Zij en de staff doen er alles aan om het je naar de zin te maken. En dat doen ze altijd met een grote glimlach op het gezicht. Het Maya Beach Hotel staat niet bekend om zijn luxe. Ze wonnen de afgelopen twee jaren echter wel verschillende prijzen van Tripadvisor omdat het verblijf een gelukzalig gevoel lijkt op te roepen.

Maya Beach Hotel and Bistro as seen from the upper level of the Dreamsicle House

WIFI aanwezig met oog voor de natuur aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig strand nabij

Maya Beach

Strand & Zee

Het Maya Beach Hotel ligt aan een lang strand met heerlijk zacht zand. Het strand is rond de 20 meter breed. Op het strand staan palmbomen, hangen hangmatten en zijn enkele strandstoelen te vinden. De zee is ondiep. Je loopt zo’n 30 meter de zee in tot je middel.

maya-beach-hotel-belize 9

Zonsondergang vanaf het strand

maya-beach-hotel-belize 30

maya-beach-hotel-belize 51

Het strand

S/W Ver: 9E.03.3AR

Chillen in de hangmat

Bistro

Op het terrein van Maya Beach Hotel vind je een Bistro. Hier kun je de hele dag terecht voor een maaltijd. Van het ontbijt tot diner. De chef zoekt altijd naar de verste vis en smaakvolle groente. Ze zijn gek op eten en wijn. Hier kun je genieten van een tropische maaltijd in ongedwongen sfeer.

maya-beach-hotel-belize 49

Bar & Bistro

maya-beach-hotel-belize 13

maya-beach-hotel-belize 10

Ongedwongen caribische sfeer

 

Overige Faciliteiten

Het Maya Beach hotel is vooral gericht op gasten die hun vakantietijd buiten de hotelkamer willen spenderen. Je kunt hier ontspannen in een hangmat op de pier, een cocktail drinken in de bar, afkoelen in het zwembad, ga heerlijk eten in de bistro, geniet van het rustige strand, ga vogels kijken, fietsen, vissen, snorkelen of duiken. Kayaks, snorkelsets en fietsen zijn beschikbaar op een ‘first-come first-served basis’. Ook zijn er diverse begeleide toertochten mogelijk. Er is draadloos internet aanwezig en er is een computer beschikbaar voor de gasten.

Monkey River Tour

Ga mee op ontdekkingstocht

maya-beach-hotel-belize 29

Het zwembad

Accommodatie

Maya Beach Hotel bestaat uit 5 hotelkamers die allemaal uitkijken op het strand. Ze zijn alle vijf verschillend. Maar de warme tropische kleuren in alle kamers te herkennen. De kamers en de inrichting zijn niet luxe maar geven een gezellig strandgevoel. Alle kamers zijn uitgerust met een queen-size bedden. Sommige kamers hebben of een extra bed of een extra futon. In de kamer vind je verder een kleine tafel en stoelen van hout, airconditioning, een badkamer en een minikoelkast. Je hebt een mooi uitzicht via de grote ramen. Enkele kamers hebben een veranda met stoelen en hangmatten.

maya-beach-hotel-belize 2 (1)

Interieur

maya-beach-hotel-belize 6 (1)

Impressie hotelkamer

maya-beach-hotel-belize 1 (1)

Kijk uit op zee

maya-beach-hotel-belize 5 (1)

Kamer

  • Prijs per nacht
  • €95,-
  • 9 dagen
  • Inclusief 1 nacht verblijf
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op