Tranquility Lodge

In een vredige omgeving, te midden van 8 hectare aan tropische tuinen en jungle ligt de Tranquility Lodge. Op het terrein van de Tranquility Lodge tref je verschillende paden door de natuur en diverse kreken en natuurlijke zwemplekjes. Ook is er op 150 meter afstand de mooie zee en beschickt de accommodatie over een buitenzwembad en een hot tub. De Tranquility Lodge bestaat uit 10 verschillende lodges.

tranquility_Lodge_Belize_casitagarden

WIFI aanwezig met oog voor de natuur kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig

De Lodges

Er zijn twee verschillende typen Lodges bij de Tranquility Lodge: Deluxe Lodges en rietgedekte tuin-lodgdes. De Deluxe lodges zijn naar keuze uitgerust met 2 dubbele bedden en een enkel bed, 2 dubbele bedden of 1 dubbel bed en een enkel bed. Er is een planfondventilator en een en-suite badkamer met een warme douche. De tuin-lodges beschikken naar keuze uit 1 dubbel en 1 enkel bed of uit twee dubbele bedden. Alle lodges beschikken over een televisie, ipod docking station, een kluis en een gedeelde veranda. Ervaar het eco-gevoel zonder je comfort in te leveren.

Tranqility_lodge_casita_intd

Restaurant & Bar

Er is een restaurant aanwezig met een schitterend 360graden uitzicht buiten. Het is mogelijk om te ontbijten, lunchen en dineren bij de Tranquility Lodge. En je kunt in de bar terecht voor een wijntje of een biertje.

Tranqility_lodge_Restaurant

Vogelspotten

Vogelspotten is een waar feest bij de Tranquility Lodge! Het 20 acre aan privéterrein rondom de Tranquility Lodge is voorzien van verschillende lokale fruitbomen en planten met bloemen. Dit trekt verschillende tropische vogels van Belize aan. Hier zie je vogels in allerlei kleuren, maten en soorten. Indien gewenst kunnen we u een lijst sturen met de vogelsoorten van Belize. Een bezoeker die verblijf bij de Tranquility Lodge zei: “We hoefden het terrein niet eens te verlaten, we gingen gewoon bij een boom zitten en konden de lijst compleet maken”. Er zijn ook verschillende paden uitgezet over terrein en daarbuiten om de vogels te bewonderen.

belize-toekan

Toledo district

De Tranquility Lodge is het perfecte uitgangspunt om het Toledo district van Belize te ontdekken. Ga op een cultureel, archeologisch en ecologisch avontuur.
Bezoek prachtige maya-ruines, ontdek te schitterende regenwouden met haar schitterende flora en fauna, ga snorkelen, duiken, kanovaren, vliegvissen of vogel spotten. Tranquility Lodge verzorgt tevens verschillende avontuurlijke tochten. Er is een breed aanbod voor verschillende interesses en fysieke gesteldheden. Ga bijvoorbeeld ontdekken waar chocolade gemaakt wordt, ga zwemmen in een ondergrondse Blue Creek grot met prachtige stalactieten, paardrijden over junglepaden of ga per kajak de rivier af terwijl je uitkijkt naar krokodillen, apen en vogels.

belize-eladio

  • Prijs per nacht
  • €58,-
  • 9 dagen
  • Inclusief 1 nacht verblijf
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op