[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Zwemmen met dolfijnen

Op het strand van ‘Blowing Point’ in het zuiden van Anguilla is “Dolphin Discovery” gevestigd. Hier kun je zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Je kunt ze van dichtbij ontmoeten op een veilige manier. Ontdek hun hoge intelligentie, communicatievaardigheden, sociale band, ongelofelijke acrobatische kunsten, gevoel voor humor en vriendelijkheid. Dolfijnen weten hoe ze hun plezier en charisma kunnen delen met de bezoekers. Ze zullen je laten zien hoe je plezier kunt beleven in het water! Schud de ‘hand’ met een dolfijn, knuffel, krijg een kusje, laat jezelf uit het water tillen, speel samen een balspel, zwem en snorkel met ze. Het zwemmen met dolfijnen is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen dienen wel te zwemmen onder begeleiding van een volwassene.

Er zijn verschillende programma’s mogelijk. Het betreft in de verschillende programma’ altijd 15 minuten briefing en 30 minuten zwemmen met de dolfijnen.

anguilla4

De Royal Swim

De Royal Swim houdt in: Knuffel, handshake, rugtrekken, voeten duwen, kus, vrije tijd. Een volwassene betaald € 140,- en een kind € 75,-.

Dolphin Discovery

Dit programma houdt in: Knuffel, handshake, handtarget (de dolfijn springt naar je hand), balspellen, dansen, kus, vrije tijd. Een volwassene en kind betaald € 75,- voor kleine kinderen (1-3 jaar) is het gratis.

Dolphin Swim

Dit programma bestaat uit: een belly ride, boogie push, knuffel, handtarget, balspellen, dansen, kus en vrije tijd. Voor een volwassene kost dit € 110,- een kind betaald € 75,- en voor kleine kinderen (1-3 jaar) is het gratis.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Zon, zee, strand

Anguilla is de plek bij uitstek om heerlijk tot rust te komen. Dat kost geen enkele moeite in een omgeving die het meeste weg heeft van een ansichtkaart. Het slogan van Anguilla is: “365 Beaches for every day of the year”. Daarmee aangevende dat er veel stranden zijn en dat er een laidback sfeer hangt op het eiland. De sneeuwwitte stranden zijn zo zacht als poeder aan je blote voeten. De zee is relatief warm, kalm en prachtig lichtblauw gekleurd. Daar komt nog bij dat er verschillende Caribische restaurants en beachbars zijn met voortreffelijk eten en heerlijke cocktails. Kortom, Anguilla brengt je ongetwijfeld in een Caribische ontspannen sfeer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)