Shoal Bay Villas, Anguilla

Direct aan een van ’s werelds mooiste stranden

Shoal Bay Anguilla

Genesteld onder de wuivende palmen recht aan een van ’s werelds mooiste stranden, tref je Shoal Bay Villas. Dit gemoedelijke en kleinschalige resort op Anguilla wordt gerund door moeder en dochter. Hier is het echt thuiskomen. Of je nu een sportieveling bent die wilt hardlopen op het strand, een natuurliefhebber die van prachtige stranden houdt of een echte zonaanbidder bent, this is the place to be! Tip: neem een zonnebril mee, want het parelwitte zandstrand is oogverblindend…

WIFI aanwezig aan zee zwembad aanwezig kindvriendelijk eigen keuken geschikt voor groepen strand nabij

Shoal Bay Villas Anguilla

Ideaal verblijf voor zowel stellen als families

Shoal Bay Villa’s biedt 23 comfortabele studio’s, 1-slaapkamer appartementen en 2-slaapkamer appartementen. Sommigen liggen verspreid om het zwembad, anderen liggen direct aan het parelwitte zandstrand. De accommodaties zijn allen voorzien van uitgebreide keuken en balkon of terras. 

Shoal Bay Villas Anguilla

Shoal Bay Villas Anguilla

Shoal Bay Villas Anguilla

Op loopafstand van alles wat je nodig hebt

De studio’s en appartementen van Shoal Bay Villas liggen op korte loopafstand van diverse restaurants. Het leuke is dat die loopafstand altijd plaatsvindt via het parelwitte zandstrand van Shoal Bay. Ontbijten, lunchen of dineren, alles binnen handbereik. 

Na een dag hard werken (zonnen, strandwandeling, zwemmen in de Caribische Zee, ontbijten bij de buren, lunchen bij de andere buren) ben je wel toe aan een massage. Dat komt goed uit; Shoal Bay Villas biedt namelijk de mogelijkheid om jezelf heerlijk te laten verwennen door een masseuse.

Shoal Bay Villas Anguilla

Shoal Bay Villas Anguilla

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt