Talk of the town

Talk of the Town Hotel & Beach Club ligt aan de rand van Oranjestad en staat bekend als een van de eerste resorts op Aruba. Door de onlangs uitgevoerde renovatie is het boetiek hotel nog springlevend en vitaal! De kamers liggen rondom het zwembad met als resultaat een goed gevoel van intimiteit.

Ligging

Aan de overkant van de weg ligt Surfside Beach met tevens een duikcentrum en strandfaciliteiten. Het centrum van Oranjestad is gemakkelijk te voet bereikbaar. Naast hotelkamers zijn er ook enkele 1- en 2 slaapkamerappartementen beschikbaar. Het vliegveld ligt op een afstand van 1,6 km.

 

 

talk-of-town-Aruba-600 001

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig geschikt voor groepen strand nabij

Accommodaties

Er zijn zowel kamers als appartementen beschikbaar.
De kamers zijn opgedeeld uit twee varianten.

Superior: gelegen aan het zwembad of de patio met twee 2- persoons bedden of een Kingsize bed, minikoelkast, kluisje, magnetron, tv, telefoon en een badkamer.

Standaard: gelegen in het hoofdgebouw aan de straatzijde met twee 2- persoons bedden of een Kingsize bed, minikoelkast, kluisje, magnetron, tv, telefoon en een badkamer.

Ook de appartementen zijn opgedeeld uit twee varianten.

1-slaapkamer appartement: met een sofabed, tv, kluisje, telefoon, slaapkamer met een Kingsize bed, compleet ingerichte kitchenette, badkamer en een terras.

2-slaapkamer appartement  tv, kluisje, telefoon, 2 slaapkamers waarvan er één met twee 2-persoons bedden en de andere een Kingsize bed, compleet ingerichte kitchenette, badkamer en een terras.

Extra’s

De superior kamers hebben een mooie upgrade ondergaan. Ze zijn voorzien van een nieuwe inrichting: nieuwe gordijnen, banken, stoelen, matrassen, koelkast, airco en flat screen tv.

Ook een aantal gemeenschappelijk ruimtes zijn voorzien van een nieuwe inrichting. Zo hebben de lobby en de bar nieuw meubilair en rondom het zwembad zijn nieuwe ligstoelen geplaatst. Samen met de vernieuwde receptie en de bewegwijzering is het plaatje compleet.

talk-of-town-Aruba- 006

talk-of-town-Aruba-400 007

talk-of-town-Aruba- 005

Faciliteiten

 • Zwembad met terras en ligstoelen
 • Gratis internet
 • Aan het zwembad de Moonlight Patio Bar & Grill met terras voor een ontbijt, lunch, avondspecial of zomaar om lekker te genieten van een koel drankje aan het zwembad of het strand
 • Gratis gebruik van ligstoelen
 • Restaurant met beachbar
 • Duikcentrum S.E. Aruba Fly ’n Dive

Bijeenkomst of vergadering…

Behalve vakantiegenoegens biedt Talk of the Town ook faciliteiten voor bijeenkomsten en vergaderingen voor groepen van 5 tot maximaal 40 personen. Het beschikt daartoe over 2 vergaderzalen (inclusief airco) met alle gebruikelijke voorzieningen. Uiteraard hoeft niemand wat betreft eten en drinken, ook maar iets tekort te komen!

talk-of-town-Aruba- 003

 • Complete reis
 • €…,-
 • 9 dagen
 • Inclusief vlucht, accommodatie, transfer
 • prijs op aanvraag
 • Vanafprijs per persoon o.b.v. personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt