Actief Aruba op zee

De zee aan de westkust is vrij rustig en leent zich uitstekend om te zwemmen, te snorkelen of te duiken. Het rustige water in combinatie met een constant stevige bries maakt dat in deze wateren ook veel watersporten beoefend worden zoals (kite)surfen, zeilen, waterskiën, jetskiën, parasailing, diepzeevissen, enz. Een belevenis op zich zijn ook de Sailing Cruises, vaak rond zonsondergang of de Happy Hour Snorkel Sail bij het wrak van het Duitse vrachtschip ‘Antilla’.

Actief Aruba op het land

Behalve op zee is er ook op het land heel wat te doen: paardrijden, natuurtochten op de fiets, rotsklimmen, golf, hiking, mountainbiken, met een gids naar archeologisch, biologisch, geologisch interessante plekken, vlinderboerderij (de Butterfly Farm), tennis, bowling, kortom, teveel om op te noemen.

De Palm Tours

Op Aruba is heel veel te doen en te beleven. Vakantiegangers kunnen kiezen uit een groot aanbod aan activiteiten en excursies. Om onze klanten op dit gebied zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft BON Travel een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met De Palm Tours. De Palm Tours heeft meer dan 45 jaar ervaring in de toeristenindustrie. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven van Aruba als het gaat om de organisatie van onder meer excursies, vervoer vanaf het vliegveld naar vakantiebestemmingen v.v. en watersportactiviteiten.

De Palm Tours beschikt voor die verscheidenheid aan activiteiten over vakbekwaam en klantvriendelijk personeel. De Palm Tours heeft in de meeste van onze accommodaties een eigen balie waar excursies of andere activiteiten geboekt kunnen worden. Maar ook bieden wij de mogelijkheid om al vóór vertrek uit het ruime aanbod van De Palm Tours een gewenste activiteit of excursie te boeken. Op deze manier kan teleurstelling worden voorkomen wanneer, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, blijkt dat net díe gewenste populaire activiteit of excursie volgeboekt is!

Het aanbod houdt niet op bij Landrover jeep tour of safari, luxe catamaran tochten, Sea Trek in het onderwaterpark, georganiseerde eilandtours, paardrijden of dagtochten naar Curaçao.

De Palm Tours’ watersport afdeling heeft een grote eigen vloot met variatie aan aanbod waaronder de allernieuwste en moderne ‘Palm Pleasure’, de ‘Seaventure’ de ‘Seastar’ en een eigen ‘De Palm Pier’ al van waar de meeste waterexcursies vertrekken.

De Palm Island

Bijzondere vermelding verdient het ‘Palm Eiland’. Dit eiland is een absoluut uniek privé koraaleiland van De Palm Tours met een restaurant, een natuurlijk zeewaterzwembad, het allernieuwste Seatrek onderwaterpark, Snuba tours (een bijzondere combinatie van snorkelen en duiken), een kuurcentrum met uitstekende faciliteiten voor exclusieve feesten c.q. evenementen en het Blue Parrot Fish Water Slide Park, een indrukwekkende waterattractie met glijbanen voor alle leeftijden.

Mogelijkheden

Om je alvast een indruk te geven van de mogelijkheden,hier een kleine selectie uit het programma van De Palm Tours:

 

  • Aruba Sight Seeing Tour een 3-uur durende rondrit over Aruba.

 

 

  • Palm Pleasure Snorkel Adventure een vaartocht met een Catamaran naar de drie mooiste snorkelplekken van Aruba. Excursie is inclusief Open Bar, snacks, snorkeluitrusting en – instructies.

 

 

  • Sunset Sailing Tour de naam laat niets te raden over. Uiteraard zult u een snack en een tropisch drankje aangeboden worden.

 

 

  • Discover Aruba Tour een 4,5 uur durende trip over Aruba met gelegenheid om te snorkelen.

 

 

  • Aruba Safari een rondrit over Aruba per jeep met afsluitend een barbecue op Palm Eiland.

 

 

  • ATV Mania een rondrit door Arikok National Park met afsluitend een Open Bar en lunchbuffet op Palm Eiland.
  • Happy Hour Snorkelsail ook nu dekt de vlag de lading. Aan hapjes en drankjes zal het niet ontbreken.

 

 

  • Fantasy Dinner & Dance een vaartocht met aan boord een 3-gangen diner gelardeerd met muziek en entertainment.

 

Weetje

Om volop te kunnen profiteren van alle leuke dingen die Palm Island te bieden heeft is het misschien wel handig om een dagpas aan te schaffen. Met deze pas kan op basis van ‘all-inclusive’ gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten inclusief drankjes, eten, snorkelen, entertainment, ligstoelen enz. Prijzen

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)