Strandvakantie Aruba

Aruba is de plek bij uitstek voor een heerlijke strandvakantie. Aruba kent ’s werelds mooiste stranden. Er zijn meerdere brede witte stranden met palmbomen die mooi afsteken tegen de azuurblauwe zee. Een caribische zomerse cocktail staat naast je strandbedje terwijl jij heerlijk ontspant.

Highlights

Eagle Beach

Eagle Beach is één van de meest adembenemende stranden van Aruba. Het is een lang en spierwit strand met voldoende parkeergelegenheid. Er staan veel lage bomen langs de rand van het strand, waaronder je heerlijk kunt picknicken, een boek lezen of zonnen zonder te verbranden. Een paar maanden per jaar verandert Eagle Beach in een broedplaats voor schildpadden. Dit is een unieke belevenis om eens te hebben meegemaakt.

Druif Beach

Druif Beach is prachtig wit ivoorkleurig strand met helderblauw zeewater. Het bruisende centrum van Oranjestad is erg dichtbij, dus voor een heerlijke lunch kan je zo naar de stad. Druif Beach is een rustige en ontspannen plek om je vakantie op Aruba door te brengen. Je kunt er fantastisch zwemmen  en heerlijk zonnen.

Video

De mooiste stranden van Aruba

Strand reizen & accommodaties

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt