Cacao trail tour

Mooie dagtrip door het landschap van Toledo

De Cacao trail tour neemt je mee het mooie land in van Belize. Met zijn weelderige groene landschap en traditionele dorpjes aan de voeten van de Maya bergen geniet je volop van Toledo’s chocolade land!

Bij deze eco-tour bezoekt u de biologische cacao boomgaarden waar cacao geteeld wordt in de schaduw van inheemse bomen. Naast cacao wordt er ook ananas, koffie, papaya, avocado en piment geteeld. U leert tijdens de tour hoe de peulen groeien, worden geoogst en hoe het uiteindelijk gemaakt wordt tot het lokale Maya chocolade ‘’kukuh’’ drankje!

Ga verder op pad naar één van de mooiste bezienswaardigheden van Toledo: Blue Creek Rainforest Reserve. Dit landschap bestaat uit 200 hectare bos en wildreservaat, gelegen aan de oevers van de Blue Creek. U kunt er heerlijk zwemmen in het mooie heldere water van de rivier. Adembenemende ontdekkingen wachten u op als u de rivier aan het verkennen bent. Ook de spectaculaire grotten en natuurpaden door het regenwoud zijn een ontdekking die niemand wil missen!

Verderop bevindt zich de Hokeb Ha Cave, mooie kalksteengrotten vol ongerepte minerale baden en meren van 24 graden. Met zwemvesten en zaklampen kunt u zwemmen in de grotten om alle watervallen te zien.

Deze Cacao Trail tour is een onvergetelijke ervaring!

Uniek aan de Cacao trail tour:
  • leerzaam
  • geen massa toerisme
  • prachtige tocht door het regenwoud
Foto's
Inbegrepen

Volledig verzorgde dagtrip;

  • Privé gids en vervoer
  • Lunch
  • Entree gelden
Wat kost het?

9 dagen

Inclusief Inclusief vlucht, accommodatie, transfer. Prijs per persoon o.b.v.   personen vanaf.

€ ,-

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt