Bonaire Seaside Apartments

Bonaire Seaside Apartments ligt aan de boulevard, op ongeveer 5 minuten lopen van Kralendijk, bijvoorbeeld Karelsbar. Het recentelijk uitgebreide appartementen complex ligt direct naast Dive Friends Bonaire. Alle studio’s, appartementen en villa’s hebben fantastisch uitzicht op klein Bonaire. Zoals gezegd loop je in slechts vijf minuten naar Kralendijk, met haar leuke en gezellige restaurants, eethuisjes en winkeltjes. Een super centrale plek, met vlak voor de deur het huisrif van Dive Friends Bonaire.

seaside-bonaire

aan zee zwembad aanwezig eigen keuken

Goed om de weten…

seaside-bonaire 3

Top uitzicht 

Dit appartementen complex is een van de mooiste plekken om elke dag de zon onder te zien gaan. Als je op de eerst etage of hoger zit dan kijk je uit op zee en zie je klein Bonaire liggen. Als je geluk hebt komen er scholen dolfijnen voorbij. Het leven is mooi.

seaside-bonaire 5

Zwembad

Bonaire Seaside Apartments beschikt over een klein zwembad. Rondom het zwembad staat ligstoelen.

seaside-bonaire 4

Direct aan de boulevard

Het complex ligt midden in Kralendijk en ligt dus super centraal op het eiland. Restaurants, terrassen, watertaxi’s, de duikschool van Dive Friends zijn allemaal op loopafstand. Wat een gemak!

Accommodatie

De studio’s en appartementen zijn Europees ingericht waardoor het je aan niets ontbreekt. En wat dacht je van je eigen villa, direct aan de boulevard, beschikt voor 6 personen. Seaside is een officiele ‘hotspot’ waardoor je hier eenvoudig toegang tot internet hebt, op het balkon of lekker bij het zwembad.

seaside-bonaire 10

Uitzicht op zee

seaside-bonaire 6

Compleet uitgeruste keuken

seaside-bonaire 2

slaapkamer

  • Complete reis
  • €836,-
  • 9 dagen
  • Inclusief vlucht, accommodatie, transfer
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt