Buddy Dive Resort

Eat, Sleep, Buddy Dive! Zoals de naam en slogan al aangeven: dit is hét resort voor duikers. Buddy Dive Resort is een walhalla voor duikers. Hier zul je alles vinden dat je tijdens je duikvakantie wenst. Bij Buddy Dive Resort hoef je niet bang te zijn dat je kostbare vakantietijd verspilt. Alles wat je zelf moet doen is genieten, ontspannen en vooral duiken.

buddy-dive-resort-bonaire

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig hier draaien ze graag een muziekje geschikt voor groepen

Alles dat een duiker wenst…

buddy-dive-resort-bonaire 5

Huisrif

Buddy Dive Resort ligt direct aan zee. Vanaf de pier kun je zo het water in. De toegang is zeer gemakkelijk via een trapje. Vervolgens is het slechts een paar meter zwemmen voordat het rif begint. Dit is tevens een hele geschikte plek voor een nachtduik. Na de nachtduik kun je direct afspoelen en een hapje eten. 

buddy-dive-resort-bonaire 4

Duikmateriaal verhuur

Direct aan de pier kun je materiaal huren. Bepaal zelf voor hoeveel dagen je materiaal wil huren. Hier kun je alles krijgen.

buddy-dive-resort-bonaire 8

Huurauto

Buddy Dive Resort heeft een eigen floot met huurauto’s. De handgeschakelde dubbel cabin pick-up wagens zijn heel geschikt voor duikers. De flessen leg je gemakkelijk achterin. Ben je van plan om vooral kantduiken te maken dan kun je ons vragen naar een pakketprijs inclusief huurauto.

buddy-dive-resort-bonaire 12

Diverse cursussen

Bij Buddy Dive kun je verschillende Padi Cursussen volgen. Beginners kunnen leren duiken door de Padi Open Water cursus te volgen. Maar er zijn ook professionele cursussen waarmee je instructeur of zelfs Divemaster kunt worden. Kortom, van plan om een cursus te volgen? Grote kans dat Buddy Dive Resort het aanbiedt. 

buddy-dive-resort-bonaire 22

Drive Thru

Buddy Dive Resort heeft haar eigen drive thru. Heel eenvoudig, alsof je met je auto door een wasserij rijdt.  Je kunt de lege duikflessen zo uitladen en nieuwe inladen. Binnen een paar tellen ben je klaar voor je volgende duik. Dat is pas service voor duikers.

buddy-dive-resort-bonaire

Kinderen & Duiken

Ga je met de kinderen op vakantie en wil je ze kennis laten maken met jullie hobby? Bij Buddy Dive Resort kunnen kinderen kennis maken met duiken. Er zijn verschillende programma’s opgesteld afhankelijk van de leeftijd. Vraag ons naar demogelijkheden.

SeaLife DC1400

Koraalrif restoratie

Bonaire heeft terecht de slogan ‘Diver’s Paradise’ maar dat betekent niet dat het rif geen problemen kent. Het koraalrif heeft te lijden gehad onder termische stress, ziekte en natuurgeweld. Het Buddy Dive Resort steunt het Coral Restoration Project. Binnen dit project worden koralen beschermd en verzorgd om de groei te bevorderen. BON travel met eigen ogen gezien hoe snel het koraal groeit, wauw! Wil je tijdens je volgende bezoek aan Bonaire ook meehelpen? Dat kan! Vraag ons hoe je kunt helpen om het rif van Bonaire le laten groeien.

buddy-dive-resort-bonaire 25

Bootduiken

In de ochtend en namiddag vertrekken meerdere boten. Afhankelijk van de wensen aan boord vertrekt de boot richting de eerste duikspot. Klein Bonaire is in de meeste gevallen de richting die wordt gekozen. Dit is slechts 10 minuten varen. Ook worden er regelmatig nachtduiken georganiseerd bij Klein Bonaire. Andere bootduiken tref je bij de zoutpier of de pier in kralendijk. Ervaren personeel gaat altijd mee aan boord.

buddy-dive-resort-bonaire (1)

verhuur voor onderwaterfotografie

Bonaire is een schitterende plek om onderwaterfotografie te beoefenen. Qua macro leven op Bonaire is een van ’s werelds mooiste. Wil je dit tijdens je duikvakantie zelf ervaren? Dan kun je materiaal huren bij het ‘digital photo center’ op het resort.

buddy-dive-resort-bonaire 20

Duikshop

Uiteraard kan een duikshop niet ontbreken op een resort dat ingericht is voor duikers. En dat doet het dan ook niet. In de duikshop van Buddy kun je van alles krijgen. Natuurlijk duikmateriaal maar ook lycra-shirts, zonnebrand,  kaarten, etc. 

buddy-dive-resort-bonaire (2)

Spoelbakken & opbergruimte

Bijna overbodig om te vermelden. Want aan alles is gedacht bij Buddy Dive. Spoelbakken en ruimte om je materiaal op te bergen zal dus ook niet ontbreken.

Na en voor het duiken ook heerlijk…

buddy-dive-resort-bonaire 9

Zwembaden

Op het terrein van het resort zijn twee standaard zwembaden te vinden.

buddy-dive-resort-bonaire 7

Poolbar

Of ga heerlijk aan de bar hangen in een poolbar.

buddy-dive-resort-bonaire 8

Volleyballen

Heb je nog energie over na een dagje duiken? Dan kun je gaan volleyballen.

buddy-dive-resort-bonaire 51

zonnen

Er is een klein aangelegd strandje op het terrein. Hier vind je verschillende ligbedden waar je even lekker van de zon kunt genieten.

buddy-dive-resort-bonaire 29

Free Rum Punch

Regelmatig worden er bij de bar Rum Punch feestjes georganiseerd. Dat smaakt extra lekker wanneer je de zon bij Klein Bonaire in de zee ziet zakken.

buddy-dive-resort-bonaire 2

Hangmatten

Over het gehele terrein zijn relaxte zitjes of te vinden. Of er hangt een hangmat tussen twee palmbomen. Geweldige plek om even in alle rust een boekje lezen.

buddy-dive-resort-bonaire 31

Lunch en avondeten

Bij de bar tref je een heerlijk ongedwongen terras waar je terecht kunt voor een lunch of snelle maaltijd in de avonduren.

buddy-dive-resort-bonaire 28

BBQ

Met enige regelmaat wordt er een BBQ georganiseerd. Erg gezellig en ontspannen.

buddy-dive-400px

Restaurant Ingredients

Bij Ingridients geldt: ‘Dine Different at Ingridients’. Vul naar eigen smaak je maaltijd aan met bites, salades, toppings en andere ingrediënten. In alle gerechten zul je liefde voor verfijnde smaken proeven. Bij Ingridients dineer je in een zeer stijlvol ingericht restaurant. Geniet intussen van een schitterend uitzicht op zee en klein Bonaire terwijl je de heerlijke warme passaatwind voelt.

buddy-dive-resort-bonaire 23

Receptie

Bij de receptie kun je gedurende je verblijf terecht met al je wensen of vragen.

Verblijf

Er zijn verschillende verblijftypen bij Buddy Dive Resort. Kies voor 1,2 of 3 slaapkamer appartement, hotel of studio. Ze hebben allemaal zicht op zee of op de tuin. De appartement beschikken allemaal over en ruime volledig uitgeruste keuken, woonruimte, patio of balkon. En een slaapkamers en eigen badkamer. De studio’s hebben een kleine keuken, aparte slaapkamer en een badkamer. Alle verblijven beschikken over een tv, telefoon, airconditioning in de slaapkamer en een kluis.

buddy-dive-resort-bonaire 33

Woonkamer van een van de appartementen

buddy-dive-resort-bonaire 27

Balkon met uitzicht op de tuin

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Prijs p.p.
Complete reis

Buddy Dive Resort, 2 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.266
Bon Duik Deal

Buddy Dive Resort, 3 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, pick-up huurauto, accommodatie, onbeperkt lucht & lood

1.486
Complete reis

Buddy Dive Resort, 3 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 6 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.159
Complete reis

Buddy Dive Resort, Studio

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.199
Complete reis

Buddy Dive Resort, 1 slaapkamer appartement

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, transfer, accommodatie

1.281

BewarenBewaren