Dive Hut

Zoals zo vaak gebeurt, proberen eigenaars in een naam vast te leggen wat de kern van de zaak is. Zo ook Dive ‘hut’.
Dit hotelletje op Bonaire is in 2004 opgericht door de eigenaars van één van de bekendste, professioneelste en gezelligste duikcentra van Bonaire: Wannadive. Een van de eigenaars runt nu samen met zijn vrouw het complex.

Een informeel en prettig geprijsd ‘hutje’ dus, én speciaal gericht op de belangrijkste doelgroep: duikers, die eenvoud maar deugdelijkheid in een lekker ontspannen sfeertje weten te waarderen. Het hotel ligt in één van de buitenwijken van Kralendijk op enkele honderden meters afstand van de zee. En wie de staf van Wannadive van een andere dan hun professionele kant wil leren kennen moet beslist eens deelnemen aan de befaamde Rum Punch Party die Wannadive wekelijks organiseert: een feest om van de smullen!

divehut (3)

WIFI aanwezig bar aanwezig duikfaciliteiten aanwezig geschikt voor groepen

De appartementen & kamers

Op Bonaire schijnt eigenlijk altijd de zon en vind je een schitterende onderwaterwereld. Waarom zou je dan binnen gaan zitten? Dat was ook de logische gedachte van de oprichters van de Dive Hut. Bij de Dive Hut is je verblijf eenvoudig, waarom zou je meer wensen? Kies tussen een hotelkamer, studio of appartement.

Alle typen beschikken in ieder geval over:

 • Koelkast
 • Airconditioning
 • Draadloos internet
 • Kabeltelevisie
 • Klokradio
 • Warm water

divehut 2 (1)

Hotelkamer

De hotelkamers vormen een betaalbaar, schoon en veilig onderkomen. Hier heb je geen keuken. Bij de Divehut kun je de meeste dagen in het restaurant terecht voor een maaltijd. En daarnaast tref je op Bonaire zoveel eetgelegenheden dat dat geen probleem zal zijn. 

divehut 1 (1)

Studio

De Studio’s bieden alle comfort om te relaxen na een duikdag. Hier kun je je eigen maaltijd bereiden. Er is een keuken met fornuis en koelkast. En in de ochtend geniet je van je eigen bakje koffie. Daarnaast heb je hier ook je eigen zitje voor de deur.

divehut 3 (1)

Appartementen

De appartementen beschikken net als de studio’s over een eigen keuken met fornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Hier is de slaapkamer apart.

Faciliteiten

 • Perfecte accommodatie duikvakantie Bonaire
 • Schoonmaakvoorzieningen en afsluitbare berging voor duikapparatuur
 • De gezellige Wannadive bar
 • Een restaurantje voor ontbijt
 • Duikwinkeltje
 • Wasservice
 • Wireless internet
 • Warm water middels zonne-energie

divehut 19

Overal zitjes in de Caribische buitenlucht

divehut 5

Minibibliotheek en duikwinkeltje rechts

Oergezellige bar

De Divehut heeft een bar waar je na een duikdag onder het genot van een Polar samen met andere duikers de dag kunt afsluiten. Hier tref je verschillende zithoekjes. Alles in een heerlijke ongedwongen sfeer en natuurlijk in de buitenlucht. De bar is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Er zijn ook kleine hapjes te krijgen.

divehut (5)

Ook dat is een meevaller!

divehut (6)

Hier zijn al heel wat Polartjes genuttigd

Restaurant

divehut (4)

Daarnaast heeft de Divehut zijn eigen restaurant. Hier wordt onder andere dagelijks een vers ontbijt geserveerd met koffie en thee. Ook dit voor een betaalbaar prijsje. In de avonduren kun je in het restaurant terecht voor een wisselend aanbod. Zo kun je kaasfondue, cordon blue, rösti of raclette eten op ’t Caribische Bonaire dankzij de Zwitserse kok Noldy. Eet authentiek thais of geniet op donderdag van de BBQ avond. Kortom ook eten is een feestje bij de DiveHut.

divehut 5 (1)

Sla de BBQ avond niet over

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt