Eden Beach Resort

Het Eden Beach resort is jaren een begrip op Bonaire. En met de komst van Spice Beach, naar ontwerp van Piet Boon, is een super relaxe lounge club op het oude strand van Bongo’s Bonaire. Als je naar het Eden Beach Resort gaat dan weet je zeker dat je volledig tot rust zal komen, lekker loungen, genieten van het strand, de nieuwe kamers en met natuurlijk duikschool Wannadive.

Eden Beach hoofd 024

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig hier draaien ze graag een muziekje strand nabij

Ligging Eden Beach Resort

Bonaire heeft veel mooie stekken, maar Eden Beach Resort ligt toch wel op één van de allermooiste! Direct aan zee met een, voor Bonairiaanse begrippen, groot wit zandstrand waarop mooie grote kokospalmen staan die voor voldoende, verkoelende schaduw zorgen. Het resort ligt op ongeveer 2 km afstand van Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire. Weliswaar een stevige wandeling, maar Kralendijk is te voet bereikbaar.
Accommodatie

Het eenvoudige en zeer knusse Eden Beach Resort beschikt over Studio’s, Hotelkamers en 2 slaapkamer appartementen. Eden bemiddelt ook in allerlei excursies en activiteiten zoals kajakken, moutainbiken, hiking enz. Wie even het zoute zeewater wil laten voor wat het is kan terecht in het zwembad van Spice Beach. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de ligstoelen op het strand.

Eden-Beach-Resort-Gebouw 3

 • Prachtig stand, met Spice Beach
 • Restaurant Spice
 • Duikschool Wannadive
 • Watertaxi Klein Bonaire
 • Gratis gebruik strandbedjes
 • Gratis gebruik badlakens
 • Gratis gebruik Wifi
 • Muziek optredens

Eden-Beqach-Resort-Wannadive 2

SONY DSC

Hotelkamers

Het Eden Beach Resort beschik over hotelkamers en superior hotelkamers. Deze laatste zijn ruimer opgezet. De kamers beschikken over een king size bed, of op verzoek losse bedden. Er is een flat screen televisie aanwezig, je kan gratis gebruik maken van Wifi. Er wordt dagelijks schoongemaakt. de hotelkamers zijn op de eerste of tweede etage van de gebouwen en ze bieden geen speciaal uitzicht. Je kan er maximaal met twee personen verblijven.

Eden-Beach-Resort-Hotelkamer 3

Studio’s

Er zijn studio’s met terras, een balkon of geen van beide. Er zijn ook King studio’s welke weer groter zijn. Elke studio beschikt over een volledig ingerichte keuken met een grote koelkast. Ook hier kun je gebruik maken van het wifi en is er een safe aanwezig. De studio’s liggen verspreid over de gebouwen; op de begane grond of op de eerste of twee verdieping. Op verzoek (meerprijs) kun je kiezen voor ligging bij het het zwembad of vlak aan het strand.

Eden-Beach-Resort-studio-balkon 2

Appartementen

De 2 slaapkamer appartementen zijn split level gebouwd. De living en de keuken zijn op de begane grond en op de eerste etage zijn twee slaapkamers, elk met hun eigen badkamer. De keuken is ook hier volledig uitgerust en natuurlijk is er weer gratis wifi. Je kan met maximaal 5 personen in het appartement verblijven. Afhankelijk van de ligging is er een terras bij de duikschool of bij het zwembad of strand.

Eden-Beach-Resort-apartment 1

Padi Duikschool Wannadive

Zoals gezegd is op het resort ook de uitstekend bekend staande, zeer populaire duikschool Wannadive gevestigd. Wannadive heeft als motto: ‘Je wordt ontvangen als gast en je vertrekt als vriend’. De grote populariteit die Wannadive geniet, is het beste bewijs dat dit motto méér dan waar gemaakt wordt. Elke dag weer opnieuw.

Natuurlijk worden de gebruikelijke diensten verleend zoals lucht, verhuur van alle denkbare duikapparatuur en bootduiken naar o.a. Klein Bonaire. Vanzelfsprekend worden er ook alle gebruikelijke (PADI) cursussen gegeven; ook aan kinderen! Duiken en snorkelen kan heel dicht bij huis: bijvoorbeeld vanaf de pier op het resort

 • Complete reis
 • €Op aanvraag,-
 • 9-daagse reis
 • Inclusief vlucht, accommodatie, transfer
 • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.