Hamlet Oasis Resort

Een bungalowpark dat op ongeveer 3 km afstand ligt van het centrum van Kralendijk. Een wandeling naar Eden Beach, het bekende zandstrand, duurt ongeveer een kwartier.

In het park staan, omgeven door een prachtige tropische tuin, 20 vrijstaande bungalows. Elke bungalow bestaat uit een 1-slaapkamer appartement en een studio die middels een deur samengevoegd kunnen worden waardoor een 2-slaapkamer appartement ontstaat. Daardoor zijn de bungalows ook erg geschikt voor families.

hamlet

WIFI aanwezig zwembad aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig geschikt voor groepen

Tropsiche omgeving & privacy

Hamlet Oasis Resort bestaat uit diverse verblijven die verspreid zijn over een ruim opgezet terrein. Je geniet van veel privacy. Je kunt kiezen tussen verschillende verblijftypen: studio’s, een-slaapkamer appartement of een twee-slaapkamer appartement.

hamlet 4

Een appartement met een grote veranda 

1-slaapkamer appartementen

Heeft een gezellige woonkamer met een grote veranda, TV, airco, kluisje, plafondventilator, kitchenette, badkamer, grote koelkast, buitendouche.

hamlet 18

Zelfde gemakken maar dan kleiner opgezet

Studio’s

Heeft een klein overdekt terras,  TV, airco, kluisje, plafondventilator, kitchenette, koelkast, badkamer, buitendouche.

hamlet 16

Studio en appartement vormen nieuw geheel

2-slaapkamerbungalow

Een combinatie van het 1 slaapkamerappartement en de studio, waardoor een 2 slaapkamerbungalow ontstaat.

Dive friends @ Hamlet

Op het resort is een van de 5 duikcentrums van Dive Friends Bonaire gevestigd. Hier kun je flessen ophalen door simpelweg door de drive thru te rijden. Bij dit duikcentrum kun je de check in regelen, een buoyancy check duik maken, materiaal huren, materiaal spoelen, s’nachts je spullen opbergen, een bootduik regelen en veel meer. Er is zelfs een huisrif genaamd Cliff. Cliff is op Bonaire bekend omdat het een van de weinige muurduiken is op het eiland.

Maar ook aan niet duikers is gedacht. Je kan zeekayaken huren of het populaire stand-up paddling gaan beoefenen. Je vaart zo naar Klein Bonaire. Hiermee is Hamlet de perfecte locatie voor duikers en ook niet duikers.

hamlet 1

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt