Hillside Apartments

Voor degenen die een mooi uitzicht kunnen waarderen is Hillside Apartments de plek bij uitstek. Dankzij de hoge ligging van het resort kijk je uit over Kralendijk, de zee en Klein Bonaire en zie je in de verte de heuvels van het natuurpark Washington Slagbaai. Vanaf het zonneterras of je balkon kun je bij helder weer zelfs Curaçao ontdekken aan de horizon. Bij Hillside Apartments is het iedere dag een feestje. De eigenaren zijn altijd in voor een gezellig praatje of grapje. En de bar is altijd goed gevuld (met mensen én Polar). De appartementen zijn ruim opgezet, net als het zwembad. Dit is bij uitstek het grootste en lekkerste zwembad op het eiland!

hillside-bonaire

WIFI aanwezig rolstoelvriendelijk kluis aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken hier draaien ze graag een muziekje geschikt voor groepen

Het beste zwembad van Bonaire…

We durven zonder twijfel te zeggen dat Hillside van alle accommodaties het lekkerste zwembad heeft. De twee zwembaden zijn niet alleen de grootste maar het water is ook nog eens heerlijk. De zwembaden zijn zogenaamde Magnapool-baden. Een magnapool is gebaseerd op natuurlijke magnesium mineralen en dan is een weldaad voor de huid. Het water voelt aan als zijde op je huid. Vanuit een zwembad geniet je bovendien van een geweldig uitzicht over Bonaire. S’avonds wordt het zwembad ook nog eens prachtig verlicht. Je kunt je voorstellen dat dit voor kinderen een waar paradijs is. Het zwembad wordt geleidelijk dieper, waardoor het ook veilig is voor kinderen. Geen wonder dat ook de lokale bewoners hier regelmatig een middagje vertoeven.

hillside-bonaire 3

Geweldig uitzicht over Noord-Bonaire

hillside-bonaire

Twee grote zwembaden rondom twee zijden van het complex

hillside-bonaire (1)

In de avonduren prachtig verlicht

hillside-bonaire 7

Een (water)paradijs voor kinderen

lekker relaxen

hillside-bonaire 8

Heerlijk relaxen in de schaduw en wind

Rondom het zwembad en de appartementen vind je verschillende zitjes en loungehoeken. Op het ruime zonnedek staan ruim voldoende ligbedden. Er zijn veel schaduwrijke plekken gecreëerd. En dat gecombineerd met de heerlijk wind die altijd waait op deze hoogte maakt dit tot een zeer favoriete plek. Deze wind zorgt er trouwens ook voor dat er nauwelijks muggen zijn. Wie Bonaire goed kent weet dat dit een welkome verademing kan zijn.

hillside-bonaire 10

Er zijn verschillende zithoeken gecreëerd 

Gezelligheid alom bij Hillside

hillside-bonaire 15

Geniet van een lekkere barhap

Hillside is een accommodatie waar de sfeer er altijd goed in zit. S’avonds wordt er graag een muziekje gedraaid. En de bar is altijd goed gevuld. Hier kun je altijd terecht voor een Polar, Pina colada, Rumpunch of verrassingen van de barman. Daarnaast zijn er verschillende hapjes en barmaaltijden te krijgen. Eet zeker een keer Spare-ribs, hier lik je je vingers bij af! Maar naar het recept hoef je niet te vragen. Die kom je met geen mogelijkheid te weten.

HillSide ontvangt graag families met kinderen. Zo zal je in het weekend veel lokale families tegenkomen die met z’n allen genieten van de faciliteiten. Ook worden er geregeld feestjes georganiseerd, waardoor je het echte Antiliaanse leven kan meemaken. Hillside is dus een levendige plaats, met een gezellige en muzikale bar.

hillside-bonaire 18

Ruime en gezellige bar

hillside-bonaire 5

Links de bar, rechts de accommodatie en het zwembad

Verder goed om te weten…

Onbijtje

Op vakantie wil je het lekker rustig aan doen. Hillside is dan wel niet een hotel. Niettemin maken ze graag een ontbijtje voor je klaar aan de bar. Hiervoor zullen extra kosten in rekening worden gebracht.

Spoelbakken

Natuurlijk zijn er spoelbakken aanwezig en is op het terrein een speciaal gebouw waarin de duikspullen kunnen worden opgeborgen.

Wasmachines

In het gebouw van de spoelbakken staan ook twee wasmachines voor wie langer wil blijven (gratis gebruik).

Appartementen

Op Hillside is veel aandacht besteed om je van alle gemakken te voorzien. Alle appartementen zijn natuurlijk uitgerust met airco, luxe koelkast maar ook met de beste bedden van Bonaire. Er is geen dollar bezuinigd om heerlijk te kunnen slapen. De Nederlandse eigenaar is van mening dat je op Hillside lekkerder moet kunnen slapen dan in je eigen bed. Het is immers vakantie! Maar voordat je gaat slapen kun je gezellig een drankje komen drinken aan de bar of een makkelijke maaltijd nuttigen.

Dit appartementen complex bevat studio’s (begane grond), twee-slaapkamer appartementen ‘gewoon’ (eerste etage) en twee-slaapkamer appartementen ‘DeLuxe’ (bovenste etage). De appartementen zijn luxueus ingericht. Elk appartement heeft zijn eigen warm water boiler, anti inbraak installatie, Amerikaanse koelkast, inductie kookplaat. De ‘Deluxe’ appartementen hebben daarbij een afwasmachine, het beste uitzicht en zijn iets luxer ingericht (bijvoorbeeld ook ijsklontjes uit de koelkast). Op Hillside is echt nagedacht over kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

hillside-bonaire 13

Heerlijke bedden

hillside-bonaire 12

Volledig uitgeruste moderne keuken

hillside-bonaire 1

Balkon met betoverend uitzicht

hillside-bonaire 2

Shutters zorgen voor een lekker windje

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt