Actief Bonaire: alles is mogelijk

Je ligt tijdens je vakantie liever niet alleen aan het strand? Dan ben je op Bonaire aan het goede adres. Er is op het eiland van alles mogelijk. Natuurlijk kun je gaan duiken, snorkelen of (kite)surfen. Maar dat is pas het begin. Op het eiland zijn verschillende bowling- en tennisbanen. Ook is het mogelijk om te paintballen. En natuurlijk beschikt Bonaire over moderne openbare fitnessruimtes om cardio- en krachttraining te bedrijven.

Van grottentocht tot jetskiën

Wie liever te voet op ontdekkingstocht gaat, kan deelnemen aan georganiseerde trektochten onder leiding van een gids waarbij ook een aantal grotten worden bezocht. Activiteiten op en rond het strand? Beach tennis en beach soccer zijn sterk in opkomst. Bovendien kun je bij de meeste watersportcentra op Bonaire waterskiën en jetskiën.

Bijzondere vogels kijken

Washington Slagbaai en het Goto Meer
Op Bonaire leven 170 verschillende soorten vogels. De bekendste is de roze getinte flamingo. De flamingo’s kunnen het best geobserveerd worden bij het Goto Meer. In dit reservaat, één van de vier broedplaatsen ter wereld, verblijven vaak duizenden flamingo’s. Vogels kijken kan ook vanuit de speciale vogelobservatieposten in Washington Slagbaai National Park.

Waterspektakel

Parasailen achter een motorboot
Bij veel watersportcentra op Bonaire kun je parasailen. Tijdens het parasailen wordt je aan een parachute vastgebonden die verbonden is met een lier van een motorboot. De snelheid van de boot bepaalt of je daalt of stijgt. Er kunnen tientallen meters hoogte gehaald worden!

Comfortabel uitwaaien

Luxe dagtocht op het zeiljacht Bowalie
Even het eiland achter je laten? Bowalie is een luxe zeiljacht dat vaart in de baai van Bonaire. Captain Walter en gastvrouw Liezeth bieden exclusieve dagcharters aan, waarbij het hun gasten aan niets ontbreekt. De zeilboot is van alle gemakken voorzien. Om persoonlijke aandacht te kunnen bieden vaart de Bowalie alleen met kleine groepen (6-8 personen).

Met een groep een feestje maken op het water?

Maak er een feest van op de Good Return
Wil je met een groep (vanaf 10 personen) een mooie vaart maken naar Klein Bonaire, om daar te duiken of snorkelen of gewoon lekker op het strand van de zon te genieten? Dan zal Captain Gerrie deze trip tot een onvergetelijke ervaring maken! Aan boord kun je genieten van een heerlijke Polar of cocktail en ondertussen genieten van het water en de mooie omgeving.

Avonturen in de lucht

Rondvluchten en parachutespringen
Op Bonaire kun je een rondvlucht maken met een sportvliegtuigje of met een helikopter. Er worden ook speciale rondvluchten aangeboden om te kunnen fotograferen. Voor wie nog meer durft: het is ook mogelijk te parachutespringen. Meer informatie bij BonAeroClub op Flamingo Airport.

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)