Kralendijk, Bonaire
Boutique Hotel
Luxury

Bonaire Boutique Resort

Luxe boutique resort met hoog service gehalte

Bonaire Boutique Resort is een intiem, gloednieuw boetiek resort, dat accommodatie biedt in een tropische en luxe omgeving met een persoonlijk tintje. Compleet met jacuzzi en natuurlijk zoutwaterzwembad.

De huisjes zijn smaakvol ingericht door een beroemde Nederlandse ontwerper in combinatie met ‘natuurkunst’ van ‘Josephines’. Alle huisjes hebben een eigen veranda, airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en Netflix. Ook zijn er royale opslagfaciliteiten en is er een spoelruimte voor duik- en kitesurfuitrusting. Gasgestookte grill, Big green Egg en comfortabele stoelen zijn verdeeld over het terrein omringd door prachtige palmbomen en bloemen.

Alle accommodaties zijn uitgerust met o.a. airconditioning, een hot tub en een patio met uitzicht op het zwembad. Het Bonaire Boutique Resort serveert dagelijks een overheerlijk à-la-carte ontbijt.

Bonaire Boutique Resort

Ligging

Bonaire Boutique Resort ligt in Kralendijk, aan de weg richting het zuiden van Bonaire. De accommodatie is gelegen op korte afstand van de luchthaven en korte afstand van het centrum met de vele winkels, restaurants en barretjes.

Faciliteiten

Hoog servicegehalte
Zwembad, jacuzzi en buitendouche
BBQ grill en Big green Egg

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)