Boutique Hotel

Luxury

Bonaire

Kralendijk

Bonaire Boutique Resort

Luxe boutique resort met hoog service gehalte

Bonaire Boutique Resort is een intiem, gloednieuw boetiek resort, dat accommodatie biedt in een tropische en luxe omgeving met een persoonlijk tintje. Compleet met jacuzzi en natuurlijk zoutwaterzwembad.

De huisjes zijn smaakvol ingericht door een beroemde Nederlandse ontwerper in combinatie met ‘natuurkunst’ van ‘Josephines’. Alle huisjes hebben een eigen veranda, airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en Netflix. Ook zijn er royale opslagfaciliteiten en is er een spoelruimte voor duik- en kitesurfuitrusting. Gasgestookte grill, Big green Egg en comfortabele stoelen zijn verdeeld over het terrein omringd door prachtige palmbomen en bloemen.

Alle accommodaties zijn uitgerust met o.a. airconditioning, een hot tub en een patio met uitzicht op het zwembad. Het Bonaire Boutique Resort serveert dagelijks een overheerlijk à-la-carte ontbijt.

Bonaire Boutique Resort

Ligging

Bonaire Boutique Resort ligt in Kralendijk, aan de weg richting het zuiden van Bonaire. De accommodatie is gelegen op korte afstand van de luchthaven en korte afstand van het centrum met de vele winkels, restaurants en barretjes.

Faciliteiten

Hoog servicegehalte
Zwembad, jacuzzi en buitendouche
BBQ grill en Big green Egg

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)