Bonaire: ideaal voor kinderen en gezinnen

Bonaire biedt alle ingrediënten voor een actieve vakantie. Maar aan gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke bestemming heeft het eiland ook veel te bieden. Bonaire is een rustig eiland met weinig verkeer. Bonaire is een zeer ontspannen en kleurrijk eiland waar de zon eigenlijk altijd schijnt. Bonaire is een watersport paradijs.

Tip

Oppas nodig op het eiland? Dat kunnen we regelen!
Praktische informatie

Praktische informatie

Wil je samen met je partner een dagje op pad? Of misschien wil je gaan duiken op Bonaire. Dan is het fijn dat je je kinderen even een paar uurtjes met een gerust hart achter kunt laten. We hebben goede contacten op het eiland en kunnen een oppas voor jullie regelen. Laat het ons weten en we gaan het voor je navragen.

Highlights

Watersport

Ga snorkelen, windsurfen of misschien willen jullie het duiken ontdekken? Het water is altijd lekker warm, helder en kent nauwelijks golfslag.  Naast onthaasten aan het strand en zwemmen (of snorkelen) in zee is er nog veel meer te doen op het eiland. Waterfietsen of een ritje met de bananenboot is altijd leuk. Ook leuk voor de kinderen: fietsen, beach tennis, of het maken van een eiland tour.

Zwembad

Ook in de hotels hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Vrijwel elk hotel heeft een zwembad. Bonaire beschikt trouwens ook over een aantal openbare zwembaden. De grotere hotels hebben een activiteitenprogramma voor de kinderen. Er even uit? Dan is een bezoekje aan de schilpadden op Klein Bonaire een aanrader. Maar de belangrijkste troef van het eiland blijft toch haar vriendelijke karakter. Bonaire is rustig en veilig. En daarom een gezinsbestemming bij uitstek.

kids-bonaire 5Donkey Sanctuary

Een echte aanrader is een bezoek aan de ezelopvang van Bonaire. Op een ruim terrein vlakbij het vliegveld worden honderden ezels opgevangen. Je kunt met de auto een rondje door het park rijden. Bij de ingang kun je wat voer vragen om mee te nemen voor de ezels. De ezels komen naar je toe en sommige steken zelfs hun hoofd door het raam van je auto. Een leuke ervaring, zeker voor kinderen.

kinderen-bonaireLac Bay

Ga je met kinderen naar Bonaire dan kun je een dag aan Lac Bay niet overslaan. Het water is hier vlak, warm een ondiep tot aan de horizon. Geen wonder dat het ook een topplek is om te surfen. Plof lekker neer in een van de strandstoelen van Jibe City, bestel sangria en bitterballen en laat de kinderen lekker spelen.

Reizen / Accommodaties / Pakketonderdelen

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt