Lac Bay, Bonaire
Resort
Strand

Sorobon Beach Resort

Met de voetjes in het zand!

Bonaire staat bekend als kantduikparadijs. Dat is mooi! Maar dit betekent wel dat zandstranden schaars zijn op het eiland. Sorobon Beach Resort vormt een hele aangename uitzondering. Vanaf het resort kijk je uit over helder blauw water dat tot de horizon rijkt. En de palmbomen en het hagelwitte strand maken het bounty-plaatje helemaal compleet. Wie wil er nu niet ’s morgens wakker worden en met uitzicht op het prachtige Lac Bay en dat met de voetjes in het zand?

Sorobon Beach Resort bestaat uit 26 1-slaapkamer chalets die middels een tussendeur gecombineerd kunnen worden tot familiechalets. Daarnaast is er nog de ruimere villa Cas Grandi. De accommodaties zijn nooit meer dan 50 meter verwijderd van het strand. De chalets zijn allemaal op het strand gebouwd. De Oceanfront Chalets hebben een betoverend mooi uitzicht over de baai. Op Cas Grandi na zijn alle verblijven op de begaande grond.

De chalets zijn uitgerust met airconditioning en een porch richting het prachtige Lac Bay. Verder hebben ze een eigen keuken, queensize bed(den) en de badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. In iedere kamer is er een kleine koelkast aanwezig. Er is geen televisie in de accommodatie. Dit is een bewuste keuze van Sorobon Beach Resort. Dit bevordert de relaxte sfeer en het adembenemende uitzicht is het beste waar je naar kunt kijken. Wil je toch op de hoogte blijven van de wereld buiten Bonaire? Dan is er een snelle internet verbindingen tot je beschikking.

Het water in de baai is tot aan de horizon slechts navelhoogte diep. En dat onder de Caribische zon zorgt voor een heerlijk warme zee. De ouders kunnen heerlijk ontspannen, want hier kunnen je kinderen onbezorgd spelen. Lac Bay ligt aan het einde van weg waar alleen andere bezoekers van de baai komen. De natuurlijke door riffen ondiepe ingesloten baai is perfect voor kinderen die van watersport houden. Er is geen golfslag in de baai, het ondiepe water is warm en het zand is heerlijk zacht aan de voetjes.

Sorobon Beach Resort

Ligging

Aan de rustige oostkant van het eiland pal aan het strand, tref je Sorobon Beach Resort. Het resort grenst aan Jibe City, het surf-eldorado op Lac Bay. Kralendijk ligt op een afstand van ongeveer 9 km.

Faciliteiten

Gelegen op het strand van Lac Bay
Restaurant dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner
Verhuur voor windsurf en sup boarden via Dunkerbeck Pro Center
Beach bar
Sorobon Wellness: spa, massages en beach yoga lessen

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)