Maak van je huwelijk iets heel bijzonders!

Hoe maak je van de bijzonderste dag in je leven ook echt de bijzonderste dag? Door te trouwen op een unieke locatie. Bonaire is bij uitstek geschikt om elkaar het jawoord te geven.

De huwelijksreis plak je dan gewoon aan de plechtigheid vast! Natuurlijk moet er wel eerst het nodige geregeld worden. Zowel qua documenten als wat betreft de formaliteiten ter plaatse. Voor dat laatste zorgen onze weddingplanners.

Het is verstandig om minimaal twee maanden vantevoren te beginnen met regelen. Op Bonaire dien je er bovendien rekening mee te houden dat je minimaal drie werkdagen voor en één dag na de plechtigheid op het eiland moet zijn.

Trouwen doe je maar één keer

Wat betreft de getuigen: als er getrouwd wordt in de trouwzaal van Kralendijk, de pittoreske hoofdstad van Bonaire, zijn er twee getuigen nodig. Maar wie op een andere plek wil trouwen, bijvoorbeeld op het strand, moet zorgen voor zes getuigen. Getuigen hoeven niet meegenomen te worden vanuit Nederland. Als dat nodig blijkt zorgen wij voor getuigen. Vanaf januari dit jaar is het ook mogelijk om een homo-huwelijk te voltrekken.

Ook de afhandeling van de formaliteiten in Nederland en op Bonaire is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Trouwen doe je immers maar één keer.

Sinds kort heeft BON travel een nieuwe trouwwebsite gelanceerd met uitgebreidere informatie over het trouwen in de Caribbean.

trouwenbutton

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)