Zeilboot huren

Watersport en Bonaire vormen al jaren een perfecte combinatie. Dit dankzij kraakhelder azuurblauw vlak warm water, zon en een stevige verkoelende wind die altijd over het eiland waait. Sinds kort is er een watersportmogelijkheid bij gekomen: zeilen op Bonaire! Je kunt verschillende type zeilboten huren. Van een optimist voor kinderen, een laser of catamaran voor de sportieve zeiler, tot een kielboot voor het hele gezin. De volgende type zeilboten zijn te huur: Optimist, Lazer, Splash, Sunfish, Centaur, Ufo, Skarl, Yngling of een Hobie 14, Dart 18 of 20. Huur per week, dag of dagdeel een zeilboot.

Ontdek per zeilboot de wateren voor Bonaire of ga met de zeilboot naar Klein Bonaire. Misschien word je wel vergezeld door een school dolfijnen.

Of je nou kunt zeilen of niet, iedereen is welkom

Om een zeilboot te huren wordt uiteraard wel zeilervaring gevraagd. Kun je niet zeilen maar wil je toch op zeilavontuur dan zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je met een ervaring instructeur op pad of, nog beter, leer zelf zeilen. Er zijn verschillende cursussen mogelijk: beginners, privé, spoedcurcus, vakantiecurcus, groepsles of een gezin’s zeilles.

Heb je zin om te zeilen rondom Bonaire? Vraag BON travel naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)