Atlantis Apartments

Op loopafstand van Willemstad zijn de mooie appartementen van Atlantis Apartments gevestigd. De vakantie appartementen liggen direct aan het prachtige heldere water van de Caribische zee. Het is maar een klein stukje lopen naar de winkels, restaurantjes en mooie witte stranden. Aangezien er een goede duikschool op de hoek is gesitueerd, heb je als duiker dag en nacht toegang tot de duiktanks en kan je de vissen en koraalrif bekijken wanneer je wil!

atlantis-curacao-600

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee duikfaciliteiten aanwezig geschikt voor groepen

Accommodaties

1-slaapkamer appartment

Het 1 slaapkamer appartement is een ruim appartement dat is uitgerust met een volledige keuken en koelkast. Het heeft een open woonkamer en is voorzien van kabel TV, een 110V en 220V aansluiting. Het appartement heeft een compacte badkamer met een toilet en douche wat zowel warm als koud water geeft. Alle appartement hebben een ruim balkon en een mooi uitzicht over de zee. De slaapkamer heeft een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden en is voorzien van airconditioning.  Het appartement is geschikt voor 2 personen, max. 3.

2-slaapkamer appartement

Het 2 slaapkamer appartement is wat groter dan het 1 slaapkamer appartement en is ook volledig uitgerust met een keuken en koelkast. Het heeft een mooie open woonkamer en is net als het andere appartement voorzien van een 110V en 220V aansluiting. Het heeft een badkamer met toilet en douche wat zowel warm als koud water geeft. De 2 slaapkamers hebben of een kingsize bed of een twee eenpersoonsbedden. De slaapkamers hebben airconditioning. Alle appartementen hebben een groot terras met een mooi uitzicht op zee. Dit 2 slaapkamer appartement kan maximaal 5 personen onderbrengen.

atlantis-curacao 5

Leefruimte 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slaapkamer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keuken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zijaanzicht 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Badkamer

atlantis-curacao 9

Ben jij een echte duiker?

Ben jij een zelfstandige duiker en wil je ook in de caribbean meegenomen worden in de prachtige onder water wereld? Je kan bij het duikcentrum bij het appartementencomplex duikspullen en een auto huren om de bijzondere koraalriffen te leren kennen van Curaçao.

Wanneer je nog nooit gedoken hebt of een beginnende duiker bent en deze ervaring heel graag wilt mee nemen naar huis kan je altijd één  van de PADI opleidingen doen. Het duikcentrum biedt vele duiktrips aan naar verschillende tropische baaien, Klein Curaçao en het wrak de ‘’Superior Producer’’. Zij hebben ook een gratis pick-up service waarmee ze je gerust willen ophalen om naar deze prachtige avonturen te gaan!

atlantis-curacao 11

Het team van Atlantis staat voor je klaar

 • Complete reis
 • €945,-
 • 9 dagen
 • Inclusief vlucht, accommodatie, transfer
 • Vanafprijs voor verschillende vertrekdata. Niet tijdens de schoolvakanties. Vraag naar de mogelijkheden
 • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
 • Bon Duik Deal
 • €1126,-
 • 9 dagen
 • Inclusief accommodatie, vlucht, pick-up huurauto, onbeperkt lucht & lood.
 • Vanafprijs voor verschillende vertrekdata. Niet tijdens de schoolvakanties. Vraag naar de mogelijkheden
 • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
 • Vraag offerte aan
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op