Actief op Curaçao

Er is genoeg te beleven op Curaçao en je hoeft je geen moment te vervelen!

Wat je allemaal kunt doen?

Indoor karting
Bowlen
Hiking
Mountainbiken (verhuur van fietsen)
Safaritochten in een Jeep
Kajakken ook in de Mangrove bossen
Vissen
Paardrijden
Golf (18 holes baan)
Speciale plekken om vogels te bekijken op Curaçao vliegen meer dan 168 verschillende vogels rond!
Zeil- en motorboottochten Dit soort boten kan ook gehuurd worden. Vooral zeilers zullen blij zijn met de permanent waaiende passaat wind
(kite)surfen
zwemmen vanaf één van de vele stranden die Curaçao rijk is
duiken en snorkelen Curaçao heeft heel veel mooie duikstekken

Sea Aquarium

Het Sea Aquarium is één van de populairste zo niet de meest populaire attractie van Curaçao. Het ligt aan de Zuidkust even ten Oosten van Willemstad. Het complex omvat behalve een aantal aquaria een jachthaven, een groot strand en een hotel.

In de verschillende aquaria zijn o.a. pijlstaartroggen, haaien en zeeschildpadden te bewonderen, maar ook dolfijnen en zeeleeuwen. Er wordt gewerkt volgens een concept dat uniek is in de wereld: het “open-water-systeem”, d.w.z. dat er permanent vers zeewater in de verschillende aquaria gepompt wordt zodat de “bewoners” geobserveerd kunnen worden in hun min of meer natuurlijke leefomgeving. Het park biedt een unieke combinatie van observatie, informatie, educatie en interactie. Dagelijks worden op gezette tijden voedingssessies gehouden. Elke voedingsbeurt is een show op zich en tijdens het voederen mogen toeschouwers bepaalde vissen aanraken, waaronder dolfijnen en zeeleeuwen.

Dolphin Academy

Hier kun je de zo populaire dolfijnen ontmoeten, door deel te nemen aan één van de speciaal ontwikkelde interactieve programma’s: Dolphin Encounter, Dolphin Swim, Dolphin Snorkel of Dolphin Dive. Zwemmen en spelen met de dolfijnen, een ervaring die je nooit meer vergeet! Gezien de populariteit hiervan is vooraf reserveren raadzaam. In het Sea Lion Encounter programma kun je nader kennis maken met de zeeleeuwen en wie graag schildpadden, haaien en vele andere tropische vissen wil ontmoeten, kan deelnemen aan het programma.

Yello Tourism Solutions

Yellow Tourism Solutions is een toeristisch bedrijf met een zeer ruim aanbod van allerlei activiteiten en eilandtours. Wij hebben met dit bedrijf een samenwerkingsovereenkomst gesloten waar jij van kunt profiteren!

Een greep uit de activiteiten

Yellow Jeep Safari: een rondrit over heel Curaçao in een Landrover. Onderweg wordt gestopt voor een zwempartijtje!

Willemstad: een rondrit door Willemstad en directe omgeving waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden aangedaan worden zoals de drijvende markt, de pontjesbrug, Otrobanda, Punda, het Spaanse water, enz. Onderweg worden foto-stops gemaakt.

Sea Aquarium: verreweg de gemakkelijkste manier om het Sea Aquarium te bezoeken, deelnemers aan deze toer worden afgehaald bij hun accommodatie. Incl. een lunch in het Blue Ocean Restaurant.

Hato grotten en struisvogelboerderij: deze trip gaat onder begeleiding van een gids naar de grotten van Hato en de struisvogelboerderij. De ervaren gids geeft veel uitleg.

“Bounty” zeil- en snorkel avontuur: een cruise over het Spaanse Water en de Caraïbische Zee naar Barbara Beach. Onderweg gelegenheid om te snorkelen o.a. bij het populaire Sleepbootwrak. Inclusief barbecue met een salade buffet, fruitdessert, drankjes.

Go West; Fun Beach Express: een ontdekkingsreis over het eiland in de “Tropical Beach Bus”. Er wordt gestopt op twee stranden om te kunnen snorkelen en zwemmen. Bezoek aan o.a. de Boka Tabla Grot, Landhuizen, het Christoffel Park, enz. Inclusief toegangsprijzen, een koud lunchbuffet, frisdranken en snorkelset.

Paardrijden: een vol uur paardrijden door de prachtigste natuurgebieden met een gids. Ook geschikt voor minder ervaren ruiters.

Private VIP tour: een charter met gids en chauffeur. De klant kan zelf de rondrit naar eigen voorkeur indelen: stranden, nachtleven, winkelen, Sea Aquarium, Willemstad enz.

“Night Express” Bar Hopper Tour: een “kroegentocht” voor de echte “feestbeesten”.

Dolphin Swim: zwemmen met de dolfijnen bij het Sea Aquarium. Vooraf geven de trainers van de dolfijnen instructies hoe te handelen.

VIP boot charter: ideaal voor groepen met mogelijkheden om te zwemmen, snorkelen, vissen enz.

Complete eilandtoer: een trip langs alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals Willemstad, Jan Thiel, Punda, Scharlo, Boka Tabla Grot, West Point, Knipstrand (zwemstop), fotostops, flamingo’s, enz.

ATV Tour: een tocht door het ruige onherbergzame binnenland van Curacao. Inclusief snorkelen, drankjes en lunch.

Animal Encounters: duikers en snorkelaars kunnen getuige zijn van het voeden van o.a. haaien, schildpadden, dolfijnen, enz. Inclusief entree voor het Sea Aquarium;

Kura Hulanda complex en museum: een wandeling door dit fraai gerestaureerde stadsdeel (met gids) en een bezoek aan het volkenkundige Kura Hulanda Museum.

Dagtrip naar “Klein Curaçao”: een bezoekje aan dit onbewoonde eiland voor de kust van Curaçao. Inclusief ontbijt, snorkelset, barbecue en saladebuffet.

18 Hole Golfbaan: reserveren is echt noodzakelijk. Indien gereserveerd bij ons: 10% korting!

Diepzee vissen: maximaal 15 personen . Er wordt gevist op o.a. Tonijn, Barracuda, Snapper, Marlijn e.d. Inclusief frisdranken, bier, sandwiches.

Semi Submarine: een airconditioned onderwaterboot op een diepte van ongeveer 1,5 meter, van waaruit door glazen wanden de onderwaterwereld geobserveerd kan worden. Toelichting door een expert.

Sea Lion Encounter:dé gelegenheid bij uitstek om meer te weten te komen over zeeleeuwen. Uitleg door de trainer. Ook wordt de mogelijkheid geboden met een zeeleeuw te zwemmen

 

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)