Westpunt, Curaçao
Resort
Duiken

All West Apartments

Intiem en heel gemoedelijk

Aan de westkant van Curaçao vind je het mooie appartementen complex All West Apartments. All West Apartments ligt dichtbij verschillende nationaal parken. Zo kan je lekker een dagje weg naar het Christoffel National Park, waar u zeldzame dieren en planten kunt spotten. Ook ligt het Shete Boka National Park in de buurt hier kan je verschillende wandelroutes volgen en genieten van de natuur.

All West Apartments is een kleinschalig, intiem en heel gemoedelijk resort dat bestaat uit enkele studio’s, junior suites en appartementen. De appartementen kunnen terecht als luxueus bestempeld worden. Enkele hebben in de badkamer zelfs een badkuip – geniet van een koel bad na een `inspannende` dag aan het strand of na het duiken. Of besluit de dag simpelweg met een goed glas wijn terwijl de ondergaande zon de zee en de hemel rood, oranje en roze kleurt.

Het westen van Curaçao is een perfecte plek om te gaan duiken, voor alle vaardigheden en niveaus. Het huisrif “Alice in Wonderland” van Go West Divers wordt consequent uitgeroepen tot het tophuisrif op het eiland.

 
 
All West Apartments Curaçao

Ligging

All West is gelegen op de uiterste westpunt van Curaçao bij het dorp met de toepasselijke naam Westpunt.

Faciliteiten

Geliefd bij duikers
Gemoedelijk, intiem en kleinschalig, ideaal voor rustzoekers
Appartementen in het ongerepte stuk van Curaçao

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)