Culinaire hoogstandjes

Voor de mensen die lekker eten kunnen waarderen, heeft Curaçao een heel breed scala aan mogelijkheden in huis: van eersteklas top restaurants met culinaire hoogstandjes tot een gewone lekkere hap in één van de vele eethuisjes of Fast Food restaurants.

En natuurlijk biedt Curaçao op culinair gebied behalve de internationale keuken ook alle andere gangbare specialiteiten zoals de Aziatische keuken, de Italiaanse, de Nederlandse, de Franse, en niet te vergeten de lokale keuken die een proefbeurt meer dan waard is!

All you can eat

Het Jaipur restaurant bij het Kura Hulanda Hotel. Op elke donderdagavond wordt daar een Indiaas-Aziatisch “all you can eat” buffet geserveerd. De kwaliteit van het eten is uitstekend en dat tegen een uiterst redelijke prijs van US$ 22,- per persoon. Gelet op de populariteit adviseren wij te reserveren.

Seasons

Restaurant Seasons bij Papagayo Beach Resort is een begrip bij de liefhebber van de echte, onvervalste culinaire keuken. Dat betekent niet alleen topkwaliteit wat betreft de aangeboden gerechten, maar ook een professionele, uiterst klantvriendelijke bediening. Ook hier adviseren wij u te reserveren.

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)