Strandvakantie Curaçao

Curaçao is een geweldige bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Er zijn stranden in allerlei categorieën. Ontdek jouw favoriete strand.

Tip

curacao-friends-familie

Drink en cocktail onder de tarp op de baai van Jan Thiel en zie de zon ondergaan. 

Jan Thiel

Het strand van Jan Thiel is aangelegd en ligt aan de baai van Jan Thiel in het zuiden van Curaçao. Aan dit strand liggen verschillende populaire strandclubs en restaurants. Zak heerlijk onderuit op een strandbedje en geniet van de Caribische zon terwijl je op de achtergrond de DJ hoort spelen. Bestel er tot slot nog een heerlijke fles rose bij en jouw stranddag is compleet. Om af te koelen kun je de infinitypool met uitzicht op zee inlopen of geniet van het echte zeewater. Hier vind je onder andere de hotspots: Papagayo Beach Club, Zanzibar en Zest.

Mambo Beach / Cabana Beach

Het strand van Mambo Beach en Cabana beach is net als Jan Thiel Beach een van de bekendste en levendigste stranden. Aan dit strand liggen diverse restaurants, clubs en resorts. S’ochtends wakker worden en de dag starten met een ontbijtbuffet aan zee? Vervolgens een verfrissende ochtendduik nemen in de zee. En s’avonds volop gezelligheid en muziek? Dat zit je goed bij Mambo Beach.

De stranden richting westpunt

Langs de zuidelijke kust richting westpunt vind je stranden en baaitjes in allerlei categorieën. Deze stranden zijn veel rustiger en soms zelfs bijna verlaten. Zwem in een anzichtkaart foto bij het strand ‘De Grote Knip’. Neem je snorkelspullen mee wanneer je naar het ongedwongen strand van Porto Marie gaat. Of ga naar het idyllische Playa Lagun. Of ga naar Cas Abou, een van de mooiste stranden van Curaçao waar al veel stellen elkaar het Ja-woord gaven.

Tip 2.

trouwen-curacao

Trouwen op het strand kan ook!

Curaçao strandvakantie reizen & accommodaties

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt