Trouwen op de Antillen

Trouwen op de Antillen lijkt met de dag populairder te worden. En geen wonder, want wat is er nou mooier dan het ja-woord geven op een zonovergoten strand, onder de schaduw van een palmboom, de mogelijkheden zijn legio!

Trouwen is natuurlijk altijd al bijzonder, maar trouwen wordt natuurlijk nog aantrekkelijker wanneer dat plaats kan vinden op één van die schitterende, tropische eilanden die deel uitmaken van het Koninkrijk der Nederlanden: Bonaire, Curaçao of Saba.

Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring opgedaan in het regelen en organiseren van trouwpartijen op Bonaire en Curaçao en die ervaring komt goed van pas op onze nieuwe trouwbestemming Saba (ook Sint Maarten en Aruba behoren tot de mogelijkheden).

Tot in de puntjes

Wij regelen alles tot in de puntjes en met heel veel kennis van zaken. Een hele zorg minder dus voor aanstaande bruidsparen, want er komen best wat formaliteiten aan te pas alvorens het huwelijk definitief gesloten kan worden. Vanzelfsprekend zijn wij ook behulpzaam bij het samenstellen van een programma om de huwelijksdag extra glans te geven.

Een kleine greep uit de mogelijkheden: huwelijk op het strand, in de kerk, een boottocht met hapjes en drankjes na de huwelijksvoltrekking, verzorging van receptie, muziek, bruidsboeket, fotoreportage, ontbijt, lunch, diner of een barbecue op het strand.
Uiteraard zorgen wij voor een perfecte uitvoering als het programma eenmaal vastgesteld is en dat alles onder het motto: Uw geluk is onze zorg!

NIEUW: Renewal of Vows

U bent al weer enige tijd getrouwd of u heeft een jubileum te vieren. Waarom dan niet uw trouwbelofte opnieuw afleggen op een prachtige trouwlocatie op de Antillen? Hoewel dit geen officieel huwelijk is zal er wel een ceremonie op een prachtig versierde locatie plaatsvinden. En natuurlijk zal de champagne en bruidstaart hier niet ontbreken. Kortom: voor wie het allemaal nog een keer over wil doen DE ideale mogelijkheid! Op verzoek kunnen wij nadere informatie en een prijsindicatie verstrekken.

Formaliteiten

Voordat er op Curaçao getrouwd kan worden moeten er de nodige formaliteiten vervuld worden.

Zo is er natuurlijk een aantal documenten nodig, moeten termijnen in acht genomen worden, (voldoende) getuigen beschikbaar zijn, enz.

Al met al neemt de voorbereiding uiteraard wat tijd in beslag: voor de zekerheid moet rekening gehouden worden met ongeveer vier tot vijf maanden, maar minimaal 2 maanden!

Wat betreft de getuigen: als er getrouwd wordt in het stadhuis, zijn er twee getuigen nodig. Maar wie op een andere plek wil trouwen, bijvoorbeeld op het strand, moet zorgen voor zes getuigen.

Getuigen hoeven niet meegenomen te worden vanuit Nederland: BON travel kan desgewenst voor getuigen zorgen.

Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor een optimale begeleiding bij de afhandeling van de formaliteiten: zowel in Nederland als op Curaçao!

trouwenbutton

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)