Met familie of vrienden naar Curaçao

BON travel heeft met trotst een groot assortiment villa’s aan haar aanbod toegevoegd. Villa’s van hoge kwaliteit, maa, bijzonder betaalbaar. Vooral als je met je familie of vrienden wilt genieten. Genieten van een super uitzicht over de Caribische zee en dat allemaal bij je eigen zwembad. Vanaf 2 tot wel 8 personen, van 1 tot wel 4 slaapkamers, ocean front, met of zonder zwembad. Wat in ieder geval voorop staat is dat je je in je eigen villa thuis voelt op Bon Bini Curaçao. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Tip

Vertel ons met wat voor gezelschap je gaat en we kunnen je adviseren.
Beste reistijd

Beste reistijd

Het weer is op Curaçao het gehele jaar door mooi. Dat wil zeggen: tropische temperaturen met een verkoelende passaatwind. De ABC-eilanden liggen laag in het Caribisch gebied en worden nooit getroffen door een orkaan. Wat wel bij hoge uitzondering kan voorkomen in het orkaanseizoen (september, oktober, november) is een tropical storm. Ook is de kans op regen in deze periode groter. Ook kan het een paar dagen windstil worden op het eiland wanneer er in de bovenwindse caribbean een orkaan voor bij gaat. Dan kan het erg warm worden op het eiland. De meeste vakantiegangers houden echter geen rekening met deze factoren omdat ze bij hoge uitzondering gelden.

Wie rond de feestdagen van december het eiland wil bezoeken willen we vragen om tijdig contact op te nemen. De ticketprijzen kunnen flink stijgen in deze periode en de villa’s kennen een hogere bezettingsgraad.

Highlights

Jan Thiel Baai

curacao-friends-familieNatuurlijk is het heerlijk om samen in de keuken van je villa een maaltijd te bereiden. Af en toe is het natuurlijk ook leuk om samen te gaan lunchen of dineren. De baai van Jan Thiel is een hele gezellige plek waar je ook met grotere gezelschappen altijd wel een plekje vindt.

Villa’s op Curaçao

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt