Harmony villa

Harmony villa ligt centraal op het eiland Dominica. Deze villa ligt midden in de regenwouden en vormt het perfecte uitgangspunt om Dominica te ontdekken. Qua architectuur heeft het iets weg van een traditioneel landhuis. De villa kent authentieke en moderne aspecten. Je favoriete plek van de villa zal de veranda worden. Hier zie je aan het einde van de dag de zon achter de bomen verdwijnen waar hij in de verte in de zee zakt. En dat alles uiteraard onder het genot van een lokaal gebrouwen drankje.

Harmony Villa Dominica

WIFI aanwezig met oog voor de natuur zwembad aanwezig bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken geschikt voor groepen

Villa en Apartement

Bij de Harmony Villa verblijf je in een heerlijke huiskamer sfeer. Je voelt je direct thuis bij Harmony villa. Daar komt nog bij dat de villa in een prachtige serene omgeving ligt te midden van de natuur. Het is ook niet voor niets dat veel schrijvers en musici graag in de Harmony villa verblijven om aan hun nieuwe creatieve projecten te werken.

Reis je met een gezin, vrienden groep of een andere gezelschap naar Dominica dan is de Harmony Villa de perfecte plek. De villa leent zich goed voor grotere gezelschappen tot 8 volwassenen en 4 kinderen. Je kunt de villa in zo’n geval in z’n geheel huren. De verschillende slaapkamers kennen de volgende indeling:

De Master Suite is de grootste kamer en beschikt tevens over een loungehoek, een antiek hemelbed en klein bureau. Deze kamer heeft een badkamer en-suite met bad en douche.

De Green Room bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een twee personen met een badkamer met bad en-suite.

De Blue Room bevindt zich op de beneden verdieping. En heeft een Queensized bed. De en-suite badkamer beschikt over een douche.

Op de begane grond bevind zich een apartement met een dubbele slaapkamer en een gedeelde badkamer met douche. In de leefruimte bevinden zich twee dagbedden die gebruikt kunnen worden als 2 extra slaapplekken. Dit apartement is ook afzonderlijk te huren. Het is perfect voor een klein gezin (2 volwassen en 2 kinderen) of een groep van 3.

harmony-villa-dominica 8

harmony-villa-dominica 2

harmony-villa-dominica 1

harmony-villa-dominica 4

Eten & Drinken

Er zijn verschillende mogelijkheden om je iedere dag van een goede maaltijd te voorzien. Wil je zelf gaan koken, dan is het mogelijk om een startpakket met boodschappen te ontvangen in het appartement. Dit is beschikbaar wanneer je langer dan 4 nachten verblijft.

Verblijf je in de villa dan is een welkomstdrankje en eerste diner standaard in begrepen. Daarna kun je kiezen voor een goed gevulde voorraadkast en drank voorraad. En je kunt assistentie krijgen om de maaltijden te bereiden. Het ontbijt is dagelijks inbegrepen. Andere maaltijden en snacks kun je middels een reservering verkrijgen.

Harmony Villa Dominica restaurant

Harmony Villa Dominica zitgedeelte

harmony-villa-dominica 2 (1)

 • Verblijf
 • €368,-
 • 4 nachten
 • Inclusief overnachting, ontbijt, welkomsdiner, dagelijkse schoonmaak
 • Vanafprijs voor verschillende vertrekdata. Niet tijdens de schoolvakanties. Vraag naar de mogelijkheden
 • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
 • Villa Only
 • €420,-
 • 4 nachten
 • Ontbijt, verblijf, welkoms diner, dagelijkse schoonmaak
 • Vanafprijs per persoon o.b.v. 4 personen.
 • Vraag offerte aan
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt