Pagua Bay, Oost Dominica, Dominica
Cottage
Zeezicht

Pagua Bay Beach Resort

Stijlvolle cabana's en suites

Pagua Bay House ligt aan de schitterende ruige kant van het eiland. Verblijf bij Pagua Bay in een rustige ambiance met achter je het dichte bladerendek van het regenwoud en voor je de atlantische zee. Trek in de ochtend een baantje in het zwembad terwijl je de zon uit de zee ziet opkomen, kies voor een korte strandwandeling of ga zwemmen in het kristal heldere water van de Pagua Rivier.

Pagua Bay House is een verblijf waar je heerlijk tot rust kunt komen dankzij de geur van het regenwoud, het geluid van de vogels, de verkoelende zeebries op je huid en de prachtige rustieke stijl van het verblijf. Pagua Bay House bestaat uit 4 ruim opgezette stijlvolle cabana’s en 2 suites.  

Cabana 1 en 2 liggen vlakbij elkaar en hebben een gedeelde ruime porch. Dit maakt deze twee cabana’s geschikt voor familie’s of vrienden. Cabana 3 en 4 liggen aan het zelfde doodlopende paadje omgeven door tropische planten. Beide cabana’s beschikken over uitzicht op zee. De suites liggen direct achter het restaurant. Dankzij de hogere ligging heb je een mooi uitzicht over zee. Een van de twee suites beschikt over een klein privé zwembad en ruime porch.

Het restaurant is voor ontbijt, lunch en diner geopend, waar je op het overdekte terras kunt genieten van een heerlijk briesje. De keuken kenmerkt zich als een aangename mix tussen American style food met een Caribisch vleugje. In de bar serveren ze naast bier en wijn ook heerlijke lokale fruitsapjes en uiteraard rum punch.

Pagua Bay Resort Dominica

Ligging

Pagua Bay House ligt aan de ruige kant van het eiland, het oosten van Dominica. Vanuit Pagua Bay House heb je prachtig uitzicht over de Pagua-baai in Marigot en op ca. 300 meter afstand ligt de Pagua rivier.

Faciliteiten

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)