Pagua Bay House

Pagua Bay House ligt op een schitterende locatie aan de schitterende ruige kant van het eiland. Verblijf bij Pagua Bay in een rustige ambiance met achter je het dichte bladerendek van het regenwoud en voor je de atlantische zee. Vanuit deze accommodatie kijk je uit over Pagua Bay. Kies voor een korte strandwandeling of ga zwemmen in het kristal heldere water van de Pagua Rivier.

Comfortable & stijlvol midden in de natuur

Pagua Bay House is een comfortabel en stijlvol verblijf. Hier kom je helemaal tot rust dankzij de geur van het regenwoud, het geluid van de vogels, de verkoelende zeebries op je huid en de prachtige rustieke stijl van het verblijf. Trek in de ochtend een baantje in het zwembad terwijl je de zon uit de zee ziet opkomen. Het restaurant is gedurende ontbijt, lunch en diner geopend. Pagua Bay bar & grill heeft een van de mooiste uitzichten op Dominica. Op het overdekte terras geniet je van het heerlijke briesje. De keuken kenmerkt zich als een aangename mix tussen American style food met een Caribisch vleugje. In de bar serveren ze naast bier en wijn ook heerlijke lokale fruitsapjes en een gevaarlijk lekkere rum punch.

Comfortable & stijlvol midden in de natuur

Pagua Bay House bestaat uit 4 ruim opgezette stijlvolle cabana’s met uitzicht op zee en 2 suites. Bij de bouw en inrichting is gebruik gemaakt van stijlvolle materialen. Zo is er een Braziliaanse hardhouten vloer gelegd in de Cabana’s. De verblijven beschikken over een plafondventilator, kingsize bedden, stijlvol meubilair, een luxe walnoten bed platform, tv, wifi en een kluis. De badkamers zijn in rustieke en natuurlijke stijl ingericht. Er is een walk-inshower, ecovriendelijke douche artikelen en zelfs een yoga matje voor de ultieme ontspanning. Bij de bouw van alle verblijven is rekening gehouden met de wind voor een natuurlijke ventilatie.

Cabana’s 1 & 2

De cabana’s en suites liggen verspreid over het terrein en bieden veel privacy. Cabana’s 1 en 2 liggen vlakbij elkaar en hebben een gedeelde ruime porch. Dit maakt deze twee cabana’ geschikt voor familie’s of vrienden.

Pagua Bay House Dominica Cabana1 1

Slaapkamer Cabana 1 met Braziliaanse hardhouten vloer

pagua-bay-house-dominica-cabana1 2

Cabana 1, vrije ligging in tuin

pagua-bay-house-dominica-cabana1 3

Cabana 1 & 2, tropische achtertuin

pagua-bay-house-dominica-cabana1 4

Cabana 1 & 2, gedeelde binnen tuin met hangmat en lounge meubilair

pagua-bay-house-dominica-cabana2 1

Cabana 2, ruime slaapkamer met badkamer ensuite

pagua-bay-house-dominica-cabana2 3

Cabana  2, ruime badkamer met inloop douche

pagua-bay-house-dominica-cabana2 4

Cabana 2, zeezicht

pagua-bay-house-dominica-cabana2 2

Cabana 1 & 2, gedeelde binnenplaats

Cabana’s 3 & 4

Cabana 3 en 4 liggen aan het zelfde doodlopende paadje. Ook hier geniet je dus van veel privacy en rust. Beide cabana’s beschikken over uitzicht op zee. De cabana’s zijn omgeven door tropische planten.

Pagua Bay House Dominica-cabana4 2

Cabana 3 & 4

Pagua Bay House Dominica-cabana3 1

pad naar Cabana 3

Suites 5 & 6

Een van de twee suites beschikt over een klein privé zwembad en ruime porch. De suites liggen direct achter het restaurant. Dankzij de hogere ligging heb je een mooi uitzicht over zee.

Pagua Bay House Dominica-suites6 2

Suites 5, ruime slaapkamer met natuur tinten

Pagua Bay House Dominica-suites5 2

Suite 5, lounge meubilair

Pagua Bay House Dominica-suites5 1

Suites 5, privé zwembad en porche

Pagua Bay House Dominica suites6 4

Suite 5, uitzicht op zee

Pagua Bay House Dominica Suites6 1

Suite 6, stijlvolle badkamer

  • Verblijf per nacht
  • €138,-
  • 1 nacht
  • accommodatie
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt