All West Apartments

Aan de westkant van Curaçao vind je het mooie appartementen complex All West Apartments. All West is gelegen op de uiterste westpunt van Curaçao bij het dorp met de toepasselijke naam Westpunt. All West Apartments ligt dichtbij verschillende nationaal parken. Zo kan je lekker een dagje weg naar het Christoffel National Park, waar u zeldzame dieren en planten kunt spotten. Ook ligt het Shete Boca National Park in de buurt hier kan je verschillende wandelroutes volgen en genieten van de natuur.

Het is een kleinschalig, intiem en heel gemoedelijk resort dat bestaat uit enkele studio’s, junior suites en appartementen. De appartementen kunnen terecht als luxueus bestempeld worden. Enkele hebben in de badkamer zelfs een badkuip – geniet van een koel bad na een `inspannende` dag aan het strand of na het duiken. Of besluit de dag simpelweg met een goed glas wijn terwijl de ondergaande zon de zee en de hemel rood, oranje en roze kleurt.

alwest-curacao-600

WIFI aanwezig kluis aanwezig aan zee eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig

De appartementen

Appartementen

De All West appartementen zijn volledig ingericht zoals jij het zou willen hebben. Ze hebben een terras of balkon met direct zeezicht, woonkamer, slaapkamer, telefoon en badkamer met toilet.  Ieder appartement heeft een compleet ingerichte keuken.

Deze mooie appartementen kunt u gerust een luxe noemen. Enkele  appartementen hebben ook een bad, zodat je lekker kunt genieten wanneer u een drukke dag heeft gehad. In de appartementen zit een keuken, badkamer, woonkamer en een slaapkamer. De studio’s kunt u als woon- en slaapkamer gebruiken. Ze hebben een airco, terras of balkon waar u uit kijkt op de zee, kluis, telefoon en zijn voorzien van draadloos internet.

Junior appartementen

De All West junior appartementen zijn nieuw en volledig ingericht.
De junior appartementen hebben allemaal een terras of balkon met zeezicht, slaapkamer, woonkamer, telefoon en een badkamer met toilet.

Studio’s

De All West studio’s zijn uitgerust met een eigen zonneterras met een prachtig zeezicht. Je zal je meteen thuis voelen in deze mooie studio’s! De studio’s hebben een mooie open keuken, een woonkamer met bedden, telefoon en badkamer met toilet. De studio’s hebben airconditioning systemen.

alwest-curacao 10

Direct aan zee

Verder bij All-west

alwest-curacao 9

Geniet van een prachtig uitzicht

alwest-curacao 6

Geliefd bij duikers

alwest-curacao 12

Voorzijde

  • Complete reis
  • €795,-
  • 9 dagen
  • Inclusief vlucht, accommodatie, transfer
  • Vanafprijs voor verschillende vertrekdata. Niet tijdens de schoolvakanties. Vraag naar de mogelijkheden
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op