GO WEST Diving

GO WEST Diving Diving bevindt zich bij duikstek Nr.1, Alice in Wonderland, direct aan het idyllische strand Playa Kalki in Westpunt. Het duikcentrum biedt alle PADI duikcursussen (t/m Dive master), huuruitrustingen en een vulstation.

Bootduiken

We bieden bootduiken naar stekken die niet of moeilijk van de kant te bereiken zijn. Curaçao’s bekende Mushroom Forest staat regelmatig op het programma!! De meest noordelijke duikstek, Watamula, ligt op slechts 5 minuten varen en biedt spectaculaire formaties harde koralen, een ‚tuin’ met zachte koralen en een enorme verscheidenheid aan maritiem leven.
Onze boot is compleet uitgerust voor het duiken (radio, zuurstof en reddingsvesten). Natuurlijk zijn ook snorkelaars van harte welkom om aan een van de boottochten deel te nemen en in de Blue Room, een van de grotten van Mushroom Forest, te snorkelen.

[–column–]

Duikstekken

De bekendste duikstekken bevinden zich op slechts enkele minuten rijden van GO WEST Diving Diving.
De gemiddelde temperatuur van het heldere Caribische water ligt rond de 28 graden, het gemiddelde zicht rond de 25m.

Het GO WEST Diving huisrif biedt een rijke combinatie van formaties harde koralen, scholen vis en een grote variatie aan klein maritiem leven.

Het GO WEST Diving team kan je van gedetailleerde informatie over alle duikstekken voorzien.

Vergeet niet ons Neptunus-beeld te bezoeken!! Sinds begin 1997 houdt Neptunus onder water een oogje op alle GO WEST Diving duikers in de baai direct voor onze appartementen…

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt