Duiken in het Caribisch gebied

Duikreis naar het Caribisch gebied? Een uitstekende keuze! De Caribbean is namelijk een gebied vol met pareltjes van duikspots. De Caribische zee is altijd heerlijk warm. Het zicht is eigenlijk altijd goed. En de zee zit vol met kleurrijke tropische vissen, barracuda’s, schildpadden, dolfijnen, stingray’s, etc. Op de duikscholen tref je meestal een ongedwongen ontspannen sfeer zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit.

Gone diving!
Slogan

Wat Bon travel voor je duikreis in de Caribbean kan betekenen…

  • Aanbod met diverse accommodaties die bij uitstek geschikt zijn voor duikers.
  • We kennen de duikfaciliteiten op de eilanden
  • Naast duikspecialist ook Caribbean specialist. Daardoor weten we zowel boven als onder water de mooiste plekjes te vinden.
  • Ook niet-duikers in het reisgezelschap krijgen de reis van hun dromen bij Bon Travel.
  • Jarenlange ervaring met duiken in het Caribisch gebied.
  • Bon Travel maakt elke duikreis op maat. Alle vrijheid in verblijfsduur, huur pick-up huurauto, aantal bootduiken, etc.
  • Ook combinatiereizen met andere (duik)bestemmingen in de Caribbean zijn mogelijk.
  • Bon Travel heeft nauwe persoonlijke banden op de eilanden en kan daardoor snel schakelen en ook inspelen op bijzondere wensen.

Duikreizen naar de Caribbean

Leren duiken

Bonaire

Leer duiken op Bonaire

Bonaire, 9 dagen

Zou je graag willen leren duiken? Dan is Diver’s Paradise Bonaire de perfecte plek om een duikcursus te volgen. Binnen deze vakantie naar Bonaire behaal je een Open Water 1 duikbrevet volgens de internationaal bekende Padi certificering. Hierna kun je overal ter wereld duiken.

Duiken

Bonaire

Duiken in Divers Paradise

Bonaire, dagen

Duikers over de hele wereld weten één ding zeker: Bonaire is een duikparadijs, eén van de drie beste duiklocaties ter wereld. Ervaar zelf waarom Bonaire een duikbestemming is waar duikers jaar na jaar terug komen.

1.073

Met de duikclub

Bonaire

Met de duikclub naar Bonaire

Bonaire, 9 dagen

Bonaire is de ideale plek om met je duikvereniging naar toe te gaan. Het is een klein eiland met een laidback sfeer waar je elkaar niet snel uit het oog verliest. Dankzij de vele kantduiken en uitstekende faciliteiten geniet je hier als duikvereniging van alle vrijheid om te duiken. Bon Travel helpt je graag bij het organiseren, adviseren en vinden van een geschikte duikpakket. Daarbij houdt Bon Travel ook rekening met niet-duikende partners.

Duiken

Curaçao

Complete duikreis Curaçao

Curaçao, dagen

Duiken op Curaçao betekent duiken op de 2e kantduiklocatie ter wereld. Curaçao is uitgeroepen tot de op twee na beste kantduiklocatie ter wereld en tot de tweede in het Caribische gebied!

Duikreis

Belize

Duikreis Ambergris Caye

Belize, 10 dagen

Belize trekt duikers vanuit de hele wereld aan vanwege de spectaculaire duikstekken en de Ambergris Caye is het perfecte startpunt voor duikers. Van het verkennen van Jacques Cousteau’s wereldbekende Blue Hole tot de prachtige onderwaterwonderen van Turneffe Atoll of bijvoorbeeld de ongelofelijke schoonheid van Hol Chan Marine Reserve. als duiker zul je onderwater geen moment vervelen.

Duikreis

Dominica

Duikreis op Nature Island

Dominica, 12 dagen

Duiken op Dominica is een unieke belevenis. Het vulkanisch karakter van het eiland zie je ook onderwater terug. Je zult versteld staan van het indrukwekkende profiel van dit eiland. Onderwater duik je naar prachtige diepe vulkanische kraters, langs stijle koraalwanden of over puntige Pinnacles. Je zult allerlei verschillende koralen tegenkomen in de prachtigste kleuren en formaties. Kortom, een schitterend decor voor een top duikvakantie.

2x bijzonder duiken

Saba & St. Eustatius

Combinatiereis duiken op twee parels

Saba en St. Eustatius, 16 dagen

Een combinatiereis naar twee bijzondere duikeilanden Saba en St. Eustatius. Deze twee bovenwindse eilanden bieden prachtige duiken. Nog echt onaangetast natuurschoon onderwater met veel kansen op schildpadden, ray’s en zelfs hammerheads.

3.281

Nature & Duiken

Belize

Duiken & Binnenlanden Belize

Belize, 13 dagen

Belize is een land met vele aspecten een rijke cultuur, een prachtige natuur en een van de beste duiklocaties ter wereld. In de reis ontdek je het beste van Belize in een reis. Cultuur, Natuur en Duiken! Ontdek de oude Maya cultuur en maak ook kennis met de hedendaagse meltingpot aan culturen. Waaronder de Carifuna. Ga de binnenlanden van Belize in en ontdek de betoverende natuur. Het regenwoud zit vol kleurrijke dieren, tropische planten en verassingen. Combineer dit met duiken en je droomreis is compleet. Het rif van Belize is de een na grootste ter wereld.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op