Beste bestemmingen voor familie & vrienden

curacao-friends-familie

Curaçao

Huur met familie en vrienden een villa in de buurt van Jan Thiel en geniet! In je villa met privé zwembad is het heerlijk vertoeven maar de stranden van Jan Thiel liggen om de hoek. Hier zul je meer dan eens een goede fles wijn bestellen en samen kletsen totdat de goudgele zon in de zee verdwijnt.

st-maarten-friends-familie

St. Maarten

Op St. Maarten vind je een aangename mix tussen het Franse deel en het Nederlandse deel. Ga heerlijk uiteten, huur met z’n allen een zeiljacht of maak een uitstapje met de ferry naar de buur eilanden St. Barth en Anguilla. Op St. Maarten hebben we ook meerdere villa’s in het aanbod.

bonaire-friends-familie

Bonaire

Uiteraard kun je in een accommodatie verblijven met vrienden en familie. Maar voor velen blijft het de ultieme beleving om samen een privé villa te huren Gezellig samen tafelen en borrelen terwijl je geniet van een uitzicht op zee? Afgewisseld met een verfrissende duik in het zwembad. Bonaire is een heerlijke rustige plek waar geweldige verblijven aan zee zijn. De huizen worden vaak verhuurd door een eigenaar die in Nederland woont. Ze zijn dus zeer compleet uitgerust.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt