Voor een reis naar St. Lucia hoef je van tevoren geen visum aan te vragen aangezien je een toeristenvisum krijgt in je paspoort wanneer je bij de douane komt. Je mag maximaal 28 dagen verblijven met je toeristenvisum. Ook is er een retourticket nodig om aan te kunnen tonen dat je niet langer dan deze 28 dagen op St. Lucia verblijft.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt