Vliegen met KLM

Bagage
U mag binnen de afmetingen tot maximaal 12kg aan handbagage meenemen.  KLM rekent voor een extra koffer/tas van maximaal 23kg een tarief van € 80,- per enkele reis. Graag horen wij bij uw boeking of u extra bagage naar de eilanden wilt meenemen.

Duikbagage
Een duikuitrusting (zonder persluchttank) telt als één bagagestuk. U betaalt een overbagagetarief wanneer u een duikuitrusting boven op de standaard bagagevrijstelling meeneemt of als de uitrusting meer weegt dan 23 kg (50,5 lbs).
Ook duiklampen dienen apart bij ons aangevraagd te worden. Wij hebben het type lamp, het gewicht en de afmetingen nodig. De lampjes en accu dienen apart van elkaar vervoerd te worden.

Als BON travel de extra bagage voor u voor vertrek (72 uur) vastlegt dan bent u het meest voordelig uit. Op de luchthaven betaalt u reguliere tarieven. Vanzelfsprekend kunt u e.e.a. ook zelf via Mijn Reis op de website van KLM aanvragen.

Stoelen met extra beenruimte
Wilt u tijdens uw reis lekker ruim zitten? Dan biedt KLM een aantal mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor voorkeursstoelen (zoals een stoel bij de nooduitgang) of voor Economy Comfort stoelen (extra beenruimte en uw rugleuning kan verder naar achteren). Logischerwijs zijn hier wel kosten aan verbonden, deze variëren van € 30,- (voorkeursstoelen) tot € 140,- voor een stoel in de Economy Comfort (enkele reis).
Bent u Platinum Flying Blue Elite deelnemer dan betaalt u niets extra voor een Economy Comfort-zitplaats. Flying Blue Gold-deelnemers krijgen 50% korting en Flying Blue Silver-deelnemers 25%. Voor alle reserveringen in Economy Comfort geldt: ‘zolang beschikbaar’. Let op: KLM stelt een bepaald percentage stoelen beschikbaar voor de voorverkoop. Daarna sluit het systeem en is elke stoelreservering pas weer mogelijk bij check-in.

 

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt