Vliegen met TUI fly

Bagage informatie TUI fly

Ruimbagage is bij TUI fly niet meer standaard inbegrepen. Bij BON travel is er standaard 20 kg ruimbagage inbegrepen in Economy en Comfort Class.

Economy / Comfort Premium Comfort Star Class
20 kg ruimbagage inbegrepen gratis gratis
25 kg ruimbagage € 10,- p.p. € 10,- p.p. gratis
30 kg ruimbagage € 30,- p.p. € 30,- p.p. gratis
40 kg ruimbagage € 60,- p.p. € 60,- p.p. gratis
50 kg ruimbagage € 90,- p.p. € 90,- p.p. € 60,- p.p.

De genoemde tarieven zijn per persoon voor een retour.

Afmetingen handbagage

Als uw handbagage niet groter is dan 50 x 40 x 20 (l x b x h) centimeter blijft deze gegarandeerd bij u aan boord. In de bagagebakken boven uw hoofd, of onder de stoel voor u. Het maximale gewicht is 10kg. U mag 1 stuk handbagage meenemen. Neemt u bijvoorbeeld ook nog een laptop(tas) mee dan moet deze in uw handbagage passen.

Kiest u voor een groter stuk handbagage, houd dan rekening met de maximaal toegestane afmeting van 55 x 40 x 25 cm (l x b x h). Wanneer er ruimtegebrek in de bagagebakken ontstaat, vervoert TUIfly de grotere stukken alsnog in het vrachtruim van het vliegtuig. U hoeft daarvoor niet te betalen, maar heeft uw handbagage dan niet bij de hand.

Voor handbagage die groter is dan de maximaal toegestane afmeting van 55 x 40 x 25 cm, geldt dat deze zonder uitzondering in het vrachtruim wordt vervoerd. Bij de gate vindt een laatste controle plaats. Voor de extra handelingen van  medewerkers én het risico op vluchtvertraging, betaalt u vijftig euro.

Afmetingen Ruimbagage

  • Eén stuk ruimbagage mag maximaal 32 kilo wegen
  • De afmetingen van een gewone koffer zijn maximaal 158 cm (L+B+H)
  • Als u met meerdere passagiers binnen één boeking reist, mag u het totale bagagegewicht verdelen. Reist u bijvoorbeeld met twee passagiers en hebt u ieder twintig kilo gereserveerd, dan mag u in de ene koffer vijftien kilo en in de andere koffer vijfentwintig kilo vervoeren. Uw bagage moet u in dat geval bij de balie inchecken, dit kan niet bij de bagage drop-off.
  • U mag meerdere stukken bagage inchecken per persoon.

Stoelreservering

Het is bij TUI fly mogelijk om vooraf tegen betaling online in te checken en een stoelnummer te reserveren. Dit kan vanaf 30 dagen tot 48 uur voor vertrek. De kosten voor de stoelreservering zijn als volgt (wijzigingen voorbehouden):

Standaard stoel € 11,- per enkele reis
Stoel met extra beenruimte € 40,- per enkele reis (let bij het reserveren op de kenmerken van de stoel(en), welke door het systeeem vermeld worden.)
Stoel aan de nooduitgang € 50,- per enkele reis

Entertainment

Een entertainmentset is gratis aan boord. U geniet aan boord van de laatste films, series en cd’s.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt