shutterstock_377230828.jpg
Relax, boek Bon Flex
Flexibele reisvoorwaarden
No Worries
Boek je reis onder flexibele voorwaarden

Bon Flex

Boeken onder flexibele voorwaarden

Bij Bon travel willen we jouw vakantie zo relaxt mogelijk maken. Je gaat tenslotte naar de Caribbean voor een ontspannen reis. En je wil ook zorgeloos kunnen genieten van de voorpret. Omdat we momenteel in een onzekere tijd leven hebben wij daarom voor jou BON Flex Reizen ontwikkelt in samenwerking met onze partners. BON travel biedt als maatwerkspecialist een unieke service, de BON flex boeking. 

We stellen de hoofdboeker in de gelegheid om 1 keer beroep op Bon travel te doen om je reis, flexibel te verzetten (*a). Dit kan tot maximaal 6 weken voor de oorspronkelijke vertrek datum, tenzij anders aangegeven. 

Naar welke eilanden kun je weer reizen?

Als Caribbean specialist volgen wij het nieuws op de voet. Naar welke eilanden kunnen we weer reizen en hoe ziet je reis er dan uit? Op deze pagina geven we beknopt een update van de verschillende bestemmingen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. 

A. Omboeken is mogelijk binnen de volgende voorwaarden: Je maakt niet gebruik van vliegtickets met een actieprijs die non-refundable zijn (dan zullen er wijzigingskosten gelden) en je hebt nog geen stoelen gereserveerd, de vertrekplaats of de bestemming is hetzelfde als in het originele reisplan; Je nieuwe boeking valt binnen dezelfde boekingsklasse van de vliegmaatschappij en is bij dezelfde accommodatie binnen hetzelfde hoog / laagseizoen tarief. En is onder voorbehoud van de beschikbaarheid en eventuele prijswijzigingen. De nieuwe reis zal binnen 10 maanden vanaf je verzoek tot omboeken plaatsvinden. Eenmalig kosteloos omboeken door de hoofdboeker kan tot maximaal 42 dagen (6 weken) voor vertrek. 

 

BON Flex Reizen

No data was found

BON FLEX VERBLIJVEN

Deze accommodaties kun je boeken onder de BON Flex voorwaarden bij BON travel.

Aruba Boutique Apartments

MVC Eagle Beach

Ramon's Village

Amsterdam Manor Beach Resort

Holland House Beach Hotel

Juliana's Hotel

Avila Beach Hotel

Scuba Lodge Boutique Hotel & Ocean Suites

Bon Bini Seaside Resort

Lions Dive Beach Resort

Bamboo Bonaire Boutique Resort

Buddy Dive Resort

Captain Don's Habitat

Belmar Ocean Front Apartments

Vraag een offerte aan of laat je adviseren..

Doe een aanvraag voor jouw reis

BON travel kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden. Vertel ons jouw wensen en dan kijken we graag wat er kan. Staat jouw ultieme reis niet tussen de flexibele boekingsvoorwaarden? Doe een aanvraag en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Of laat ons je bellen....

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Extra opmerking

  Bezoek ons kantoor ( op Afspraak)

  Bezoek ons kantoor in Apeldoorn. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Parkeren voor de deur mogelijk. Svp even bellen voor een afspraak.

  Contact formulier / offerte aanvraag

  Laat je contact gegevens achter via het formulier hiernaast of vraag een offerte aan

  Bel BON Travel

  Neem op werkdagen tussen 10h en 16h telefonisch contact op om direct met een van onze reisexperts te spreken. +31 (0)55 205 2002

  Offerte aanvraag

  Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)