Trouwen op de Antillen

Trouwen op de Antillen lijkt met de dag populairder te worden. En geen wonder, want wat is er nou mooier dan het ja-woord geven op een zonovergoten strand, onder de schaduw van een palmboom, de mogelijkheden zijn legio!

Trouwen is natuurlijk altijd al bijzonder, maar trouwen wordt natuurlijk nog aantrekkelijker wanneer dat plaats kan vinden op één van die schitterende, tropische eilanden die deel uitmaken van het Koninkrijk der Nederlanden: Bonaire, Curaçao of Saba.

Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring opgedaan in het regelen en organiseren van trouwpartijen op Bonaire en Curaçao en die ervaring komt goed van pas op onze nieuwe trouwbestemming Saba (ook Sint Maarten en Aruba behoren tot de mogelijkheden).

Tot in de puntjes

Wij regelen alles tot in de puntjes en met veel kennis van zaken, Een heel zorg minder dus voor aanstaande bruidsparen, want er zijn genoeg formaliteiten te doorlopen alvorens het huwelijk definitief gesloten kan worden. Daarnaast zijn we natuurlijk ook behulpzaam bij het samenstellen van een programma om die speciale dag nog meer glans te geven.


[–column–]

Een kleine greep

Een kleine greep uit de mogelijkheden: huwelijk op het strand, in de kerk, een boottocht met hapjes en drankjes na de huwelijksvoltrekking, verzorging van receptie, muziek, bruidsboeket, fotoreportage, ontbijt, lunch, diner of een barbecue op het strand.
Uiteraard zorgen wij voor een perfecte uitvoering als het programma eenmaal vastgesteld is en dat alles onder het motto:

“Uw geluk is onze zorg !”

NIEUW: Renewal of Vows

U bent al weer enige tijd getrouwd of u heeft een jubileum te vieren. Waarom dan niet uw trouwbelofte opnieuw afleggen op een prachtige trouwlocatie op de Antillen? Hoewel dit geen officieel huwelijk is zal er wel een ceremonie op een prachtig versierde locatie plaatsvinden. En natuurlijk zal de champagne en bruidstaart hier niet ontbreken.

Kortom: voor wie het allemaal nog een keer over wil doen DE ideale mogelijkheid!

Op verzoek kunnen wij nadere informatie en een prijsindicatie verstrekken.

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt