New: Hillside Apartments, Bonaire

€ 1.725,- per persoon, Inclusief gratis snorkeltrip

HillSide apartments heeft op 2 mei haar deuren geopend. Dit gloednieuwe kleinschalige resort ligt op de berg van Santa Barbara. Er zijn twee super zwembaden, een gezellige bar, een grote lounge hoek en voor kinderen zijn er activiteiten. Met het beste uitzicht van Bonaire. HillSide biedt veel luxe voor een hele goede prijs. Boek je de kerst aanbieding dan verblijf je 14 nachten in dit paradijs. Prijs inclusief vlucht, transfer en verblijf € 1.725,- per persoon, op basis van 4 personen in een 2 slaapkamer appartement. Als je boekt ga je een gratis snorkeltrip maken. Twee personen? Dat kan ook, dan verblijf je in een luxe studio: € 1.895,-

Djambo Bonaire, Bonaire

€ 1.955,- per persoon, inclusief gratis middag Skottelbraai

Het populaire resort op Bonaire, Djambo Bonaire. Met de gezellige Djambar, Djambeach en de prachtige Caribische tuin met zwembad. Je verblijft hier een 1 slaapkamer appartement, met keuken op de porche. Djambo is informeel en vooral voor mensen die van gezelligheid houden. Boek je Djambo dan ga je genieten van een Skottelbraai, een doe het zelf b.b.q. op het strand of waar je maar wil. Op basis van 2 personen, 14 nachten, inclusief KLM vlucht, transfer en verblijf € 1.955,- per persoon

Blachi Koko Apartments, Bonaire

€ 1.955,- per persoon, inclusief sunset strip

Blachi Koko is al jaren een topper op Bonaire. Dit prachtige in koloniaal stijl gebouwde resort bestaat uit appartementen met allemaal een eigen balkon of porche. Je zit vlak bij Kralendijk en de Caribische zee. Boek je Blachi Koko dan ga je gratis mee met een ‘sunset trip’ met de Aquaspace. Op basis van 2 personen in een 1 slaapkamer appartement kun je hier 14 nachten verblijven voor € 1.955,- inclusief KLM vlucht en transfer.

Buddy Dive Resort, Bonaire

€ 2.149,- per persoon, inclusief ontbijt

Wie kent het Buddy Dive resort niet: duikers en niet duikers, het resort ligt prachtig direct aan zee. Op het resort is van alles te beleven, er zijn activiteiten en natuurlijk de heerlijke zwembaden en verschillende restaurants. Buddy Dive heeft o.a. 3 slaapkamer appartementen waardoor je ook met een groter gezelschap kan verblijven. En boek je dit resort dan kun je iedere morgen heerlijk gebruik maken van het ontbijt buffet. Op basis van 6 personen in een 3 slaapkamer appartement met ontbijt, KLM vlucht en transfer: € 2.149,- per persoon.

Op = Op

Er is voor Bonaire slechts een beperkt aantal vliegtickets beschikbaar. Wacht dan ook niet te lang met besluiten. Vorig jaar heeft BON travel zelfs met een wachtlijst gewerkt en heeft zij diverse mensen alsnog moeten teleurstellen.

Optioneel Bonaire

 • BON food, 7 dagen uit eten in 7 verschillende restaurants voor slechts € 185,- per persoon
 • Een huurauto met CDW verzekering
 • Onbeperkt lucht en lood
 • Annuleringsverzekering

Mogelijkheden en voorwaarden

 • Bonaire, 16 daagse reis, 14 nachten
 • Vertrek op 22 december vanaf Amsterdam met KLM naar Bonaire
 • Transfer vanaf vliegveld naar resort en v.v.
 • 14 nachten verblijf in een van de genoemde resorts op basis van beschikbaarheid
 • Retourvlucht op 5 januari Bonaire – Amsterdam met KLM, aankomst 6 januari
 • Niet combineerbaar met andere aanbiedingen
 • KLM tickets zijn niet los te verkrijgen
 • Aanbetaling 25% na boeking, restant 8 weken voor vertrek
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt