Kindvriendelijke bestemmingen

 aruba-kids

Aruba

Op Aruba hoeft geen kind zich te vervelen. Heerlijk met de voetjes in het poederdunne witte strand. Ga mee met de bananenboot, samen kano varen, naar de struisvogelboerderij, of wanneer dat nog niet genoeg is zorgt een animatieteam voor een spannende dag.

 kinderen-bonaire

Bonaire

Op zoek naar een kindvriendelijke bestemming? Dat is Bonaire bij uitstek. Bonaire is een zeer ontspannen en kleurrijk eiland waar de zon eigenlijk altijd schijnt. Het verkeer is zeer rustig en daardoor erg veilig. Bonaire is een watersport paradijs. Ga snorkelen, windsurfen of misschien willen jullie het duiken ontdekken? Het water is altijd lekker warm, helder en kent nauwelijks golfslag.

 sxm-kinderen

St. Maarten

Lekker geniet van zon, zee en strand in Caribische sferen? St. Maarten maakt het mogelijk. Heerlijk uiteten in het Franse gedeelte of doe een dagtrip met de boot naar Anguilla  of St. Barth.

 curacao-kinderen

Curaçao

Curaçao kent een grote verscheidenheid aan kindvriendelijke baaitjes en stranden. Van kleine rustige baaitjes tot en met lange stranden waar diverse restaurants en loungeclubs aan liggen. Wissel de stranddagen af met een dagje cultuur in Willemstad of ga snorkelen met dolfijnen.

Kindvriendelijke accommodaties & reizen