Met de kinderen naar de Caribbean

Wat voor gezin je ook bent, de Caribbean biedt de ideale vakantie voor jullie. Op zoek naar een avontuurlijke reis waar je iets leert over cultuur en natuur? Dan is Belize misschien wat voor jullie. Maar wie meer voor watersporten en ontspannen sfeer gaat, die wordt weer blij van Bonaire. Of misschien bouw je liever samen met je kinderen zandkastelen op St. Maarten. We helpen je graag bij de keuze van jouw perfecte gezinsvakantie naar de Caribbean. Of laat je inspireren door de voorbeeldreizen op deze pagina.

Caribische kindvriendelijke reizen

Kids ABC-tje

Aruba, Bonaire, Curaçao

ABC-tje met de kinderen

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 14 dagen

Ga met je kinderen naar de ABC-eilanden en ieder gezinslid heeft zijn of haar droomvakantie. De kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is volop vertier. En de ouders komen ook volledig aan hun welverdiende rust toe. Ook al liggen de ABC-eilanden dicht bij elkaar. Ze vormen alle drie een wereld van verschil. En dat maakt een combinatiereis juist zo leuk. Op Aruba geniet je van ’s werelds mooiste stranden, bekijk de handelskade in Willemstad van Curaçao en geniet van natuur en watersport op Bonaire.

1.868

Familie Fun

Guadeloupe

Guadeloupe Familie Fun

Guadeloupe, 14 dagen

Frankrijk, is voor veel gezinnen het ideale vakantieland. En wat dacht je van Frankrijk in een Caribisch jasje voor de volgende vakantie. Guadeloupe hoort bij Frankrijk en dat is heel fijn wanneer je hier met je gezin naar toe wil gaan. Je geniet hier van de comfort, veiligheid en verzorgdheid zoals je die van Frankrijk gewend bent. Het eiland is ingericht op toerisme, de wegen zijn goed en de bewegwijzering is overal piekfijn. En dat op een van de meest veelzijdige Caribische bestemmingen. Hier zal het hele gezin een top vakantie beleven.

1.480

Caribische kindvriendelijke accommodaties

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt