Caribisch Nederland, reisadviezen versoepeld!

Caribisch Nederland, reisadviezen versoepeld!

Frank zijn glazenbol voorspelling blijkt te zijn uitgekomen. Wat zijn we daar blij mee! Diverse eilanden binnen het Caribisch deel van het koninkrijk staan niet langer op kleurcode oranje. Saba en St. Eustatius staan op groen. En ook St. Maarten, Aruba en Curaçao staan op geel. Bonaire komt daar deze week naar alle waarschijnlijkheid ook nog bij. 

Reisadviezen voor Caribisch Nederland

In de laatste persconferentie werd al aangegeven dat het algemene reisadvies ivm met corona, waarbij de hele wereld ‘op oranje stond’, opgeheven wordt. Er zal vanaf nu weer per land worden gekeken of er een oranje (alleen noodzakelijk reizen), geel (reizen is weer mogelijk, let op veiligheidsrisico’s) of groen (reizen is mogelijk, geen veiligheidsrisico’s) reisadvies uitgegeven wordt.

En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Zeker omdat daar dit weekend nog meer goed nieuws bij kwam. De situatie op veel eilanden in het Caribisch deel van het koninkrijk is namelijk goed. Het aantal besmettingen is daar relatief laag en de vaccinatiegraad is sterk gestegen. Daarmee is het risico om Corona te krijgen en de zorg te belasten laag. Althans, laag genoeg om weer veilig te kunnen reizen naar deze eilanden. 

Zoals demissionair minister de Jonge al aangaf in de laatste persconferentie. Is het ook goed om er rekening mee te houden dat Nederland zelf nog een risico kan vormen. Daarom is het ook goed om niet alleen te kijken naar de uitgaande reisadviezen, maar ook de ingaande reisbeperkingen door te nemen. Kijk op deze pagina voor Reisadviezen naar Caribisch Nederland en inreisbeperkingen proberen wij deze informatie zo actueel mogelijk te houden. 

Natuurlijk staan onze reisspecialisten je ook graag te woord om je te adviseren. 

 

 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)