Doe de Quiz: Welk Caribisch eiland past bij jou?

Ik schreef het al eerder, de Caribbean is een soort bonte kralenketting. Geen enkel eiland is hetzelfde. Ze hebben allemaal een eigen uiterlijk en karakter. Van avontuurlijke outdoor bestemmingen met een ruige natuur tot met zeiljachten omringde eilandjes waar celebraties ook hun vakantie vieren. Caribbean met Engelse, Nederlandse, Franse  of Amerikaanse invloeden. Voordelig of zonder op het prijskaartje te letten. Comfortabel of avontuurlijk.  Strand of Regenwoud. Groot of Klein.Het kan soms even zoeken zijn tot je het eiland van jouw dromen gevonden hebt. Natuurlijk kun je altijd Bon Travel bellen voor een advies op maat. Maar wie weet brengt onze Quiz je ook alvast een beetje op weg. In ons papieren magazine hadden we al eerder een quiz staan om jouw perfecte eiland match te vinden. Het heeft al heel wat reizigers op het spoor van hun Caribische droombestemming gezet. We horen graag wat jouw uitslag is!

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)