Nieuw! Bonisland.nl voor het echte eilandgevoel!

Wij van BON travel houden van zee, strand en het ‘goede leven’! We hebben iets met het eilandgevoel. Het is een gevoel dat je niet in een paar woorden kunt omschrijven. Maar als je een paar eilanden hebt bezocht dan weet je het ook. Het is de laidback-dont-worry-houding van eilandbewoners, zand tussen je tenen, de wind door je haren. We zijn er verliefd op!

We hebben al jaren zoveel ideeën op de plank liggen voor reizen met hetzelfde laidback gevoel maar dan dichter bij huis. En de afgelopen tijd kregen we best een beetje heimwee naar de Laidback sfeer van de Caribbean en het eilandgevoel in het algemeen. Toen ontstond het idee: als je niet naar een eiland kan om de sfeer te proeven, waarom zouden we dan niet het eilandgevoel naar je toebrengen? En zo is onze nieuwe kindje geboren: BON island! Met een online magazine, webshop en reizen. Allemaal gericht op het eilandgevoel!

Waar komt die liefde voor de laidback vibes vandaan?

We komen natuurlijk veel op de Caribische eilanden. De sfeer, geuren, kleuren en smaken van de eilanden zit in al onze vezels. De Caribbean staat niet alleen bekend om haar mooie stranden, prachtige natuur en goedlachse mensen, maar natuurlijk ook vanwege de laidback sfeer die op de eilanden heerst. Bij BON travel brengen we je naar de Caribbean, bij BON island brengen we de Caribbean naar je toe!

eilandgevoel

Bon Bini in onze webshop

In onze Bon island webshop vind je allemaal producten die jou in de relaxte vakantiesfeer brengen. Gewoon thuis genieten van het eilandgevoel, waarom niet eigenlijk? Hang een hangmat op tussen de bomen of leg een picknickkleed in het gras! Droom heerlijk weg met een romantisch boek, of schenk jezelf een cocktail in dat je doet denken aan die heerlijke tropische vakantie. Ver weg of dichtbij, overal kun je dat heerlijke ontspannen gevoel ervaren, zolang je het er zelf naar maakt!

 

Bezoek onze nieuwe Bon island website en “Get into the laidback Spirit”! Abonneer je op de nieuwsbrief of volg de Facebook en Instagram pagina van Bon island om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

foto van Kelly Smid

Kelly Smid

Reizen verrijkt je leven! Kelly trekt er graag op uit om nieuwe ervaringen op te doen. Ze heeft op St. Maarten gewoond en van daaruit de Caribbean ontdekt.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lees verder...

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)