Tijdelijk! Gratis Caribisch kookboek naar keuze.

Tijdelijk! Gratis Caribisch kookboek naar keuze.

Boek je vóór 15 december een reis bij BON travel? Dan krijg je gratis een Caribisch Kookboek naar keuze uit de BON island Collectie.

Wie is BON island?

BON island is van het team van BON travel. En dat merk je. Ook hier gaan we als ware treasure hunters op pad. Op zoek naar de mooiste unieke verblijven, maar dan ook buiten het Caribisch gebied. Ga eilandhoppen langs de Cycladen, ga mee op een historisch zeilschip langs de waddeneilanden of verblijf in de mooiste Boutique design hotelletjes. Maar wat nou extra leuk is aan BON island, dat het naast reizen ook diverse shop artikelen aanbiedt. Bekijk de BON island shop pagina vol met unieke producten o.a. gemaakt door eilandbewoners.

Bezoek de website van zusterbedrijf BON island


Tijdelijke aanbieding

Boek vóór 15 december* een vakantie naar Curacao of Bonaire en ontvang een gratis Caribisch Kookboek naar keuze!

Jurino Ignacio neemt je met zijn ‘Complete Antilliaanse keuken’ kookboek en ‘He Dushi’ bakboek mee op reis naar Aruba, Bonaire en Curacao! Van Caribische lekkernijen, langs eeuwenoude Antilliaanse recepten tot aan zijn persoonlijke favorieten!

Ben je meer van de moderne keuken? Dan is het Caribische kookboek’ van Helmi Smeulders meer wat voor jou. Helmi maakt tropische kleurrijke eeuwenoude Caribische gerechten, maar dan met een moderne twist! Recepten met tropisch fruit, knapperige groente en verse vis zijn veel te vinden in haar kookboek.

De keus is aan jou! Maar uiteraard eerst eens een mooie reis naar Bonaire of Curacao uitzoeken!

*Deze actie is geldig voor boekingen gemaakt tussen 8 november 2020 en 14 december 2020 naar de bestemmingen Curacao en/of Bonaire. Niet geldig op omboekingen.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)