BON Travel zoekt: Back-office medewerker, 32 uur (minimaal)

BON Travel zoekt: Back-office medewerker, 32 uur (minimaal)

Wij zoeken een back-office medewerker met IATA-kennis. Zoek jij een uitdagende baan in de reisbranche waarbinnen je taken breed georiënteerd zijn? Draai jij je handen niet om voor het re-routen van een reis naar de Caribbean. Krijg jij energie van het speuren en puzzelen naar mooie routes en tarieven? Zie jij het als een uitdaging om met lokale Caribische Airlines de perfecte vliegroute uit te stippelen? En zorg je ervoor dat een reis van A tot Z helemaal goed georganiseerd is. En ben je daarbij ook nog multifunctioneel inzetbaar? Dan heeft BON travel misschien wel de perfecte baan voor jou!

 


BON travel is sinds 1999 dé maatwerkspecialist voor reizen naar het Caribisch gebied. Destijds zijn we gestart met het aanbieden van reizen naar eilanden die behoren tot Caribisch Nederland. Intussen hebben we een breed scala aan bestemmingen, waaronder ook onbekende pareltjes in het Caribisch gebied. Dit doen we vanuit ons pand in de Parken, centraal in Apeldoorn. We maken al onze reizen op maat. Dit kan een combinatiereis met New York & Caribbean zijn, een zeilreis door het Caribisch gebied, of een combinatiereis waarbij men gaat eilandhoppen. Hierbij hebben we graag persoonlijk contact met onze klanten. BON travel is een rasechte touroperator, we kopen alles lokaal op de eilanden in. 

Functieomschrijving

Je bent als onderdeel van het verkoopteam de spil in het web voor alles met betrekking tot vluchten en tarieven. Je bent de interne vraagbaak als het gaat om uitdagende cases, je onderzoekt uitdagende vluchtmogelijkheden en bijbehorende tarieven, beheert groepsaanvragen, bewaakt en verwerkt eventuele schema-wijzigingen, print tickets en handelt refunds en re-issues af. Je bezit daarbij een gezonde dosis teamgeest en zoekt samen met de reisspecialist en klant naar de beste oplossingen.

Daarbij is het een absolute pré wanneer je multifunctioneel inzetbaar bent. Zoals iedereen met ervaring in deze functie weet, komen bovenstaande werkzaamheden vaak in golfbewegingen. Binnen een klein team is het dan fijn wanneer je elders kunt bijspringen, denk aan back-office taken of reisverkoop. 

Functiewensen

 • Je hebt kennis van GDS systemen, Amadeus, Galileo
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met ticketing
 • Je bent zelfstandig, accuraat, stressbestendig en flexibel
 • Je werkt graag oplossingsgericht en weet daarbij ook commercieel te denken
 • Je bent in het bezit van een goede dosis teamgeest en stelt je hulpvaardig op
 • Je bent multifunctioneel inzetbaar 

Pré

 • Je hebt een voorliefde voor de Caribbean en/of reiservaring binnen dit gebied
 • Je staat open voor een combinatiefunctie waarbij je tevens als reisspecialist / backoffice medewerker aan de slag kunt
 • Woonachting binnen een straal van 35KM van ons kantoor in Apeldoorn

Wat wij je kunnen bieden

 • Een verantwoordelijke en veelzijdige baan
 • Informele werksfeer met korte lijnen
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Reiswerk
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (1 á 2 dagen in de week afhankelijk van het aantal werkuren)
 • Volop ruimte om mee te groeien met het bedrijf
 • Borrels met Caribische cocktails (zodra dat weer kan)

Startdatum in overleg, ingang per direct is mogelijk.

Solliciteren?  Graag motivatiebrief met cv voor 20 maart per e-mail naar info@bontravel.nl t.a.v. Eline Herder. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op via 055 205 2002 en vraag naar Eline.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)