Waarom je juist nu een reis zou moeten boeken…

Waarom je juist nu een reis zou moeten boeken…

Wij zien bij BON travel al jarenlang een trend. Als in Nederland het kwik stijgt en we allemaal in standje zomervakantie gaan, dan daalt bij ons de vraag naar een Caribische vakantie. En dat begrijpen wij wel. Want dit is toch Nederland op haar best?

Maar de keerzijde is er ook. Zodra die Summer Vibes verdwijnen en de dagen weer korter worden, dan wil iedereen tegelijk op vakantie. Onze tip? Wees je kikkerlandgenoten te slim af en boek nu alvast! Zeker tegenwoordig. Drie reden waarom…

  1. Unieke kleinschalige verblijven hebben nu nog beschikbaarheid. 
  2. De prijzen zijn nu nog niet gestegen. (Als straks de schaarste op de eilanden weer toeslaat dan geldt de eeuwenoude wet: schaarste = prijsstijging. Hetzelfde geldt wanneer opnieuw het van het aantal vertrekkende vluchten teruggeschroefd wordt).
  3. Onze reisspecialisten hebben nu nog meer tijd om je van een advies op maat te voorzien.

Mensen hopen vaak op een last-minute. Dit werkt misschien voor touroperators die groot inkopen. Wanneer je inzet op een unieke nichemarkt zoals wij dan werkt dat anders. Dan vist men helaas vaak achter het net. Aan de andere zijde heeft het ook geen zin om vroeger dan een jaar vooruit te boeken. Op dat moment zijn bij airlines de tarieven nog niet geladen.  

Kortom, als je het ons zou vragen, dan is dit het perfecte moment om je reis voor het komende winterseizoen te boeken.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)