Zondag 1 mei: Uniek Barbados Event in Amsterdam. Kom je ook!?

Zondag 1 mei: Uniek Barbados Event in Amsterdam. Kom je ook!?

Barbados wordt door steeds meer Nederlanders ontdekt. Zeker nu KLM er rechtstreeks op vliegt. Staat Barbados ook al een tijdje op jouw bucketlist, maar twijfel je nog of het eiland bij jou past? Dan is zondag 1 mei de uitgelezen kans om dat te ontdekken!

Datum: zondag 1 mei 2022
Locatie: Restaurant Mondi Caribbean Cuisine 
Adres: Roelof Hartstraat 1a. 1071 VE Amsterdam
Tijdstip: 16:00 tot 18:30
Kosten: Gratis (met inschrijving)

Op deze dag is het restaurant Mondi Caribbean Cuisine in Amsterdam nog een tikkeltje tropischer. Beleef een unieke Barbadian ervaring. Barbados komt naar Nederland, zodat jij kunt sfeerproeven! De vertegenwoordigers van Barbados zijn dan in Amsterdam om jou alles over het eiland te vertellen. Wat zijn de highlights van Barbados, wat is de beste manier om het eiland te bereiken, wat zijn leuke verblijven? En terwijl jij kennismaakt met Barbados zullen ook je zintuigen geprikkeld worden met tropische hapjes en drankjes (bedenk de nationale specialiteit is rum!). Trevon Stoute, komt speciaal uit Barbados om jou te trakteren op een culinaire show! 

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met BON travel. Wij zullen ook zelf aanwezig zijn. Dus mocht de sfeer van Barbados jou aanspreken. Dan kun je direct kennismaken met een van onze reisspecialisten om je Barbados droomreis werkelijkheid te laten maken! 

Vanwege het unieke karakter en de culinaire verwennerij is de beschikbaarheid voor dit event beperkt. Schrijf je daarom snel in!

 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)