Zondag 16 mei 2021: Online Reisrotonde, gratis de Wereld Rond | De Maatwerkspecialisten | BON Travel

Zondag 16 mei 2021: Online Reisrotonde, gratis de Wereld Rond | De Maatwerkspecialisten | BON Travel

Op zondag 16 mei van 10:00 uur tot 15:00 uur zitten De Maatwerkspecialisten* klaar
om u mee te nemen op onze Online Reisrotonde de Wereld Rond. Met inspirerende webinars over maar liefst 20 van onze bestemmingen kriskras over de wereldbol! Met waar mogelijk livestreams op de bestemmingen door onze lokale partners, komen we samen alvast lekker in de stemming.

Want er gloort hoop aan de horizon, nog even en reizen kan weer, ook al is de vraag nog even wanneer. Dus laten we het van de zonnige kant bekijken en ons alvast gaan oriënteren en verdiepen. Laat de vakantie-voorpret maar beginnen! Het presentatieschema en het aanmeldformulier vindt u hier. Klik op de presentatie die u wilt bijwonen en schrijf u in. Deelname is gratis

Frank geeft drie unieke zoom-presentaties

Frank van BON travel zal deze dag ook drie presentaties geven:

  • Belize, het best bewaarde geheim van Midden-Amerika. Frank zal je kennis laten maken met het best bewaarde geheim van Midden-Amerika. Waar ligt het? Hoe kom je er? Wat zijn de Highlights van Belize? Frank geeft de ultieme tips voor duikers, hikers en levensgenieters. 
  • Caribisch Nederland, welk eiland past bij jou? Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, St. Eustatius, St. Maarten, oftewel de eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het zijn van die bestemmingen die je eens bezocht wil hebben, maar welke dan? Ze zijn totaal verschillend en hebben allemaal een eigen karakter. Frank treedt op als Match-Maker! Hij zal vertellen welk eiland het beste bij jou past.
  • Caribisch gebied, verborgen plekjes weg van de massa. Psssst, Frank gaat je een kijkje in onze schatkist geven. Al jaren reizen we door het Caribisch gebied, op zoek naar verborgen pareltjes. Deze stoppen we in onze schatkist. Frank zal in deze presentatie enkele vondsten uit de doeken doen. 

Maar kijk ook naar andere inspirerende presentaties van de andere maatwerkspecialisten:
Walkabout: Nieuw Zeeland en Astralië
Tioga Tours: Amerika en Canada
Beluga: Antartica, Het Noordpoolgebied en Alaska en Finland
Out in Africa: Zambia, Zuid-Afrika, Botswana en Namibië
Dim Sum: Zweden op hun manier, Albanië, Macedonië en Kosovo, Sri Lanka, Georgië en Roemenië

*De maatwerkspecialisten bestaan uit Bon Travel, Beluga Reizen, Dimsum Reizen, Out in Africa, Tioga Tours en Walkabout.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)