Domaine de Robinson, Martinique

Uniek verblijf voor avonturiers

In het zuidwesten van Martinique zit een parel een van een accommodatie verborgen; Domaine de Robinson. Even voorbij het prachtige landschap van Les Trois-Illets wordt het allemaal wat tropischer; bananen, bamboe, palmbomen en allerlei overig tropisch struikgewas. Ineens doemt daar de prachtige schilderachtige baai van Anse Noire op, verborgen tussen de natuurpracht. Het eerste wat je ziet is een idyllische pier, vulkanisch strand en wuivende palmen. Het zou een setting uit Pirates of the Caribbean kunnen zijn.

WIFI aanwezig met oog voor de natuur aan zee eigen keuken geschikt voor groepen strand nabij

Een stukje paradijs op Martinique

De accommodatie die BON travel er ontdekte heeft al net zo’n mysterieuze naam die doet vermoeden dat het geen alledaags verblijf is; Domaine de Robinson. Dit is een accommodatie voor mensen die van avontuur houden en niet vies zijn van een beetje beweging. Want je komt er niet zomaar. Nee, voor dit stukje paradijs dien je moeite te doen. Om bij het resort te komen moeten gewone stervelingen een trap af omgeven door lianen en rotsen, waarbij een beetje conditie niet verkeerd is. Eenmaal op het strand ligt daar de toegangspoort tot het paradijs.

De naam Domaine de Robinson is zorgvuldig uitgekozen. Eigenaar Claude is bijzonder trots op zijn parkje. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over de bagage, die hoef je niet de trap af te sjouwen. Eigenaar Claude heeft een off road weg naar beneden, waar hij met zijn 4×4 de bagage in een mum van tijd beneden heeft staan. De boomhut is voorzien van een ingenieus systeem waarmee bagage omhoog kan.

‘s Ochtends ga je lekker zwemmen in het heldere water van de baai van Anse Noire en begroet je de zeeschildpadden die je tegemoet komen. ‘s Avonds drink je romantisch een flesje rose leeg op de pier en zie je de zon in zee zakken. Vanaf je boomhut of terras geniet van je van de prachtige sterrenhemel ‘s nachts.

Wat houdt je nog tegen? Helemaal niets toch? Maak je verblijf op Martinique extra bijzonder met een verblijf bij Domaine de Robinson.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Complete reis 9 dagen

Domaine de Robinson, Studio

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie

1.042
Complete reis 9 dagen

Domaine de Robinson, Bungalow

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie

1.042
Complete reis 9 dagen

Domaine de Robinson, Bunga'larbre (boomhut)

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie

1.354
Complete reis 9 dagen

Domaine de Robinson, Big Bung (familiebungalow)

9 dagen

op basis van 4 personen

Vliegticket, autohuur, accommodatie

1.064

BewarenBewaren

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt