Domaine de Robinson Martinique
Domaine de Robinson Martinique
Domaine de Robinson Martinique
Domaine de Robinson Martinique

Domaine de Robinson

Prijsrange

€€€

Bestemming:

Martinique

Ligging:

Anse Noire

Type:

Cottage

Sfeer:

Kleinschalig

Domaine de Robinson

Uniek verblijf voor avonturiers

In het zuidwesten van Martinique ligt een parel een van een accommodatie verborgen. Even voorbij het prachtige landschap van Les Trois-Illets wordt het allemaal nog wat tropischer; bananen, bamboe, palmbomen en allerlei overig tropisch struikgewas. Ineens doemt daar de prachtige schilderachtige baai van Anse Noire op, verborgen tussen de natuurpracht. Het eerste wat je ziet is een idyllische pier, vulkanisch strand en wuivende palmen. Het zou een setting uit Pirates of the Caribbean kunnen zijn.

Ligging: Anse Noire

Type: Cottage

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Martinique

Over dit verblijf

De accommodatie die BON travel er ontdekte heeft al net zo’n mysterieuze naam die doet vermoeden dat het geen alledaags verblijf is; Domaine de Robinson. Dit is een accommodatie voor mensen die van avontuur houden en niet vies zijn van een beetje beweging. Want je komt er niet zomaar. Nee, voor dit stukje paradijs dien je moeite te doen. Om bij het resort te komen moeten gewone stervelingen een trap af omgeven door lianen en rotsen, waarbij een beetje conditie niet verkeerd is. Eenmaal op het strand ligt daar de toegangspoort tot het paradijs.

Het parkje biedt een stoere boomhut voor twee personen die hoog boven de grond uitsteekt. De boomhut is voorzien van een ingenieus systeem waarmee bagage omhoog kan en een avontuurlijke touwladder. Er is ook een grote gezinsbungalow aanwezig voor vier personen. Tevens zijn er verspreid over het park diverse tweepersoons bungalows en recht aan het vulkanische zandstrand tref je een aantal tweepersoons studio’s.

Ligging

De naam Domaine de Robinson is zorgvuldig uitgekozen. Eigenaar Claude is bijzonder trots op zijn parkje. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over de bagage, die hoef je niet de trap af te sjouwen. Eigenaar Claude heeft een off road weg naar beneden, waar hij met zijn 4×4 de bagage in een mum van tijd beneden heeft staan. 

‘s Ochtends ga je lekker zwemmen in het heldere water van de baai van Anse Noire en begroet je de zeeschildpadden die je tegemoet komen. ‘s Avonds drink je romantisch een flesje rose leeg op de pier en zie je de zon in zee zakken. Vanaf je boomhut of terras geniet van je van de prachtige sterrenhemel ‘s nachts. Wat houdt je nog tegen? Helemaal niets toch? Maak je verblijf op Martinique extra bijzonder met een verblijf bij Domaine de Robinson.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Direct aan het strand van de prachtige baai Anse Noire
Avontuurlijk en uniek op Martinique
Centraal gelegen op 15 minuten van de gezellige plaatsjes Trois-Ilets en Les Anses d'Arlet

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)