Anse Noire, Martinique
Cottage
Kleinschalig

Domaine de Robinson

Uniek verblijf voor avonturiers

In het zuidwesten van Martinique ligt een parel een van een accommodatie verborgen. Even voorbij het prachtige landschap van Les Trois-Illets wordt het allemaal nog wat tropischer; bananen, bamboe, palmbomen en allerlei overig tropisch struikgewas. Ineens doemt daar de prachtige schilderachtige baai van Anse Noire op, verborgen tussen de natuurpracht. Het eerste wat je ziet is een idyllische pier, vulkanisch strand en wuivende palmen. Het zou een setting uit Pirates of the Caribbean kunnen zijn.

De accommodatie die BON travel er ontdekte heeft al net zo’n mysterieuze naam die doet vermoeden dat het geen alledaags verblijf is; Domaine de Robinson. Dit is een accommodatie voor mensen die van avontuur houden en niet vies zijn van een beetje beweging. Want je komt er niet zomaar. Nee, voor dit stukje paradijs dien je moeite te doen. Om bij het resort te komen moeten gewone stervelingen een trap af omgeven door lianen en rotsen, waarbij een beetje conditie niet verkeerd is. Eenmaal op het strand ligt daar de toegangspoort tot het paradijs.

Het parkje biedt een stoere boomhut voor twee personen die hoog boven de grond uitsteekt. De boomhut is voorzien van een ingenieus systeem waarmee bagage omhoog kan en een avontuurlijke touwladder. Er is ook een grote gezinsbungalow aanwezig voor vier personen. Tevens zijn er verspreid over het park diverse tweepersoons bungalows en recht aan het vulkanische zandstrand tref je een aantal tweepersoons studio’s.

Verblijf in 4 unieke verblijven in de Caribbean op de eilanden Martinique en Guadeloupe. Deze reis is voor eco en natuurliefhebbers.

Ligging

De naam Domaine de Robinson is zorgvuldig uitgekozen. Eigenaar Claude is bijzonder trots op zijn parkje. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over de bagage, die hoef je niet de trap af te sjouwen. Eigenaar Claude heeft een off road weg naar beneden, waar hij met zijn 4×4 de bagage in een mum van tijd beneden heeft staan. 

‘s Ochtends ga je lekker zwemmen in het heldere water van de baai van Anse Noire en begroet je de zeeschildpadden die je tegemoet komen. ‘s Avonds drink je romantisch een flesje rose leeg op de pier en zie je de zon in zee zakken. Vanaf je boomhut of terras geniet van je van de prachtige sterrenhemel ‘s nachts. Wat houdt je nog tegen? Helemaal niets toch? Maak je verblijf op Martinique extra bijzonder met een verblijf bij Domaine de Robinson.

Faciliteiten

Direct aan het strand van de prachtige baai Anse Noire
Avontuurlijk en uniek op Martinique
Centraal gelegen op 15 minuten van de gezellige plaatsjes Trois-Ilets en Les Anses d'Arlet

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)